Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Onni mukana Joulupuu-keräyksessä myös tänä vuonna

Onni mukana Joulupuu-keräyksessä myös tänä vuonna

JAA SOMESSA:

Joulupuu logo

ONNI osallistuu tänä vuonna Joulupuu-keräykseen yhdessä Tradekan, Lehtipisteen ja Restelin kanssa. Joulupuu on hyvän mielen tempaus, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja lapsille ja nuorille, jotka muuten jäisivät ilman joululahjoja. Tällaisia ovat esimerkiksi sosiaalihuollon piirissä olevat lapset ja nuoret, joita jo pääkaupunkiseudulla on 10 000. 

Keräys toteutetaan non profit -periaatteella eli kaikki osapuolet toimivat korvauksetta. Lahjat jaetaan saajilleen luotettavien tahojen, kuten kaupungin sosiaalihuollon kautta. Lahjat menevät suoraan perheille ja lapsille ilman kuluja. Joulupuu on Keskuspuiston Nuorkauppakamarin rekisteröimä tavaramerkki. Joulupuun järjestäjinä toimivat pääasiassa nuorkauppakamarit eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Virallisen Joulupuu-keräyksen tunnistat Joulupuun logosta.

 

Mitä lahjaksi?

Lahjan antaja päättää itse, mitä haluaa antaa lahjaksi Joulupuu-keräykseen. Apua lahjan valitsemiseen löydät vinkkilistasta. Listalle on kerätty lahjoja, joita lapset ovat itse ehdottaneet sekä lahjoja, joita on viime vuosina lahjoitettu keräykseen. Keräykseen annettu lahja voi olla muutakin. Erityistä suosiotaan viime vuonna ovat nostaneet erilaiset aineettomat lahjat, kuten lahjakortit lasten ja nuorten seikkailupuistoihin tai tapahtumiin. 

Lahjojen tulee olla uusia ja Joulupuulle tuotaessa valmiiksi paketoituja. Kiinnitä paketin päälle narulla lappu, josta ilmenee lahjansaajan sukupuoli (lapsi/nuori/tyttö/poika), ikähaitari sekä mitä lahja sisältää. Sukupuolineutraalit lahjat voi osoittaa saajalleen sanoilla ”lapsi” tai ”nuori”. Ennen lahjan antamista lappu poistetaan ja tilalle laitetaan henkilökohtainen joulutervehdys.

 

Miten osallistua?

Joulupuu-keräykseen voi osallistua niin yksityishenkilönä kuin yrityksenäkin. Lisätiedot osallistumiseen löydät Joulupuun verkkosivuilta


 

Med Group on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Kehitämme terveyspalveluiden laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta. Työllistämme noin 3400 sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijää liikevaihtomme ollessa noin 70 miljoonaa euroa.

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.