Olet tässä: ONNI blogi / Lastenhoito-ongelmia kesällä? ONNI lastenhoito auttaa.

Lastenhoito-ongelmia kesällä? ONNI lastenhoito auttaa.

tyynysota_1200x628

Kesälomat saattaa tuottaa päänvaivaa lapsiperheille, erityisesti ala-asteikäisten lasten kohdalla. Monet vanhemmat joutuvat miettimään, miten pitää lapset viihdytettyinä ja turvassa työpäivien ajan. Pienet koululaiset tarvitsevat usein mielekästä tekemistä ja rutiineita pitkien päivien ajaksi. 

ONNI lastenhoito on vastaus kesän lastenhoito-ongelmiin

Kun lapset eivät ole koulussa, päivät voivat tuntua äärettömän pitkiltä. Vanhempien voi olla vaikea keksiä jatkuvasti uusia aktiviteetteja, joilla pitää lapset tyytyväisenä ja turvassa. Kaikilla perheillä ei ole laajaa tukiverkkoa lähellä, joka voisi auttaa pitämään huolta lapsista työpäivien ajan.

ONNI lastenhoito on lapselle turvallinen ja aktiivinen hoito omassa kodissa. Osaavat lastenhoitajamme huolehtivat lapsen perustarpeista, leikkivät, ulkoilevat ja tarvittaessa valmistavat ruuan tai vievät viikoittaisiin harrastuksiin julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen.

Kesälomalla säännöllinen päivärytmi voi kadota etenkin lapsen ollessa yksin kotona. Säännöllinen päivärytmi on kuitenkin tärkeä lapsen hyvinvoinnin ja kehityksen kannalta. Lastenhoitajamme auttavat lasta ylläpitämään säännöllistä päivärytmiä. Sovimme yhdessä palvelun sisällöstä ja lastenhoitajamme noudattavat aina vanhempien ohjeita.

Luotettavan lastenhoitajan avulla lapset voivat nauttia aktiivisesta kesästä turvallisesti. Kaikki lastenhoitajamme ovat luotettavia, osaavia ja työhön perehdytettyjä. He ovat täysi-ikäisiä, motivoituneita ja heiltä vaaditaan kokemusta kaikenikäisten lasten hoitamisesta. Lisäksi tarkistamme heidän rikosrekisteriotteet.

 

Tutustu ONNI lastenhoitoon ›

 

60 % edullisemmin kotitalousvähennyksen avulla

Kotitalousvähennys on verovähennys, jolla saat helpotusta veroihin. Jos ostat esimerkiksi ONNIlta lastenhoitoa, saat vähentää työn kustannukset ansio- ja pääomatulojen verotuksessa. ONNI lastenhoitopalvelut ovat 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ›

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.