Olet tässä: ONNI blogi / Luo ikimuistoiset juhlat, myös lapsille

Huolellisen suunnittelun avulla saat juhlista mieleenpainuvat kaikille vieraille. Kun järjestät juhlia, joihin myös lapset osallistuvat, on tärkeää ottaa myös heidän tarpeensa huomioon.

Vinkkejä, joiden avulla järjestät onnistuneet ja hauskat juhlat kaikille, myös lapsille

1. Valitse sopiva juhlapaikka

Juhlan paikka riippuu siitä, millaisen tilaisuuden suunnittelet. Jos järjestät pienen kokoontumisen, voit valita kodin tai asunnon. Jos suunnittelet suurempaa tapahtumaa, harkitse erityistä juhlatilaa tai vuokraa ulkotila, kuten puisto tai ranta. Huolehdi, että juhlapaikka on turvallinen ja viihtyisä myös lapsille.

 

2. Suunnittele ohjelma

On tärkeää varmistaa, että juhlassa on tarpeeksi aktiviteetteja ja ohjelmaa kaiken ikäisille vieraille. Voit järjestää leikkejä, pelejä, musiikkia, tanssia tai muita aktiviteetteja, joita vieraat voivat nauttia yhdessä. Voit suunnitella lapsille esimerkiksi piirtämistä, askartelua tai leikkejä. 

 

3. Tarjoa ruokaa ja juomaa

Hyvä juhla tarjoaa vieraille herkullista ruokaa ja juomaa. Suunnittele tarjoilut etukäteen ja varmista, että ruokavalikoima sisältää vaihtoehtoja kaiken ikäisille vieraile, myös lapsille. Huomioi mahdolliset allergiat tai erityisruokavaliot. Jos käytössäsi on cateringpalvelu, voit kysyä heiltä ideoita ja apua lapsille sopiviin tarjottaviin. 

 

4. Palkkaa lastenvahti

Jos suunnittelet juhlia, johon osallistuu paljon lapsia, kannattaa harkita lastenvahdin palkkaamista. Lapsenvahti auttaa huolehtimaan lasten turvallisuudesta ja viihtyvyydestä, jolloin vanhemmat voivat rentoutua ja nauttia juhlasta.

Ole yhteydessä ONNI lastenhoitoon ja järjestämme luotettavat lastenhoitajat juhlaasi. Kaikki työntekijämme ovat meidän omia, osaavia ja työhön perehdytettyjä. Lastenhoitajamme ovat täysi-ikäisiä, motivoituneita ja heiltä vaaditaan kokemusta kaikenikäisten lasten hoitamisesta. Lisäksi tarkistamme heidän rikosrekisteriotteet.

Huolehdimme, että lapsilla on turvallinen aikuinen ja mielekästä tekemistä juhlien ajan. Halutessasi voit ulkoistaa myös lasten aktiviteettien suunnittelun meille, jolloin lastenhoitajamme tuovat mukanaan lapsille mielekästä tekemistä.

 

5. Muista yksityiskohdat

Juhlan yksityiskohdat voivat tehdä suuren eron vieraiden viihtyvyydessä. Muista esimerkiksi varata riittävästi istumapaikkoja, koristella tila juhlan teeman mukaisesti ja tarjota vieraille hygieniatarvikkeita, kuten käsidesiä tai nenäliinoja.


Kun otat huomioon nämä vinkit ja suunnittelet juhlan huolellisesti, voit luoda ikimuistoisen tapahtuman kaikille osallistujille, myös lapsille. Ihania juhlia!

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.