Olet tässä: ONNI blogi / Miten huomioida lapset häissä? Lue vinkit.

Häiden suunnittelussa on tärkeää huomioida myös lapset, jotta kaikki pääsevät nauttimaan juhlasta täysin siemauksin. Ota talteen vinkit, kuinka huomioida lapsivieraat häissä mahdollisimman hyvin.

Lapsivieraiden huomioiminen on tärkeä osa häiden suunnittelua. Etenkin perheelliset arvostavat, kun lapset ovat huomioitu häissä. Kun lapset viihtyvät, myös heidän vanhempansa voivat rentoutua ja nauttia juhlasta. Luotettavalla lastenhoitopalvelulla voit taata, että lapsivieraiden päivä sujuu mukavasti ja kaikki vieraasi pystyvät keskittymään juhliisi.

 

Näin huomioit lapset häiden suunnittelussa

1. Selvitä lapsivieraiden määrä

Pyydä kutsussa ilmoittamaan osallistuvien lapsien määrä, iät sekä mahdolliset erityistarpeet, jotta lastenhoitoa, aktiviteetteja ja ruokailua on helpompi suunnitella. Esimerkiksi eri ikäiset lapset kaipaavat eri tavalla aktiviteetteja juhliin.

 

2. Valitse luotettava lastenhoitaja

ONNI lastenhoito on luotettava ja kotimainen lastenhoitopalveluiden tuottaja. Kaikki työntekijämme ovat meidän omia, luotettavia, osaavia ja työhön perehdytettyjä. Lastenhoitajamme ovat täysi-ikäisiä, motivoituneita ja heiltä vaaditaan kokemusta kaikenikäisten lasten hoitamisesta. Lisäksi tarkistamme heidän rikosrekisteriotteet. Pidämme luotettavuutta työmme ykkösprioriteettina ja pidämme sovituista asioista sekä aikatauluista kiinni.

Ole yhteydessä meihin ja järjestämme tarvittavan määrän lastenhoitajia huolehtimaan lapsista. Huolehdimme, että lapsilla on turvallinen aikuinen ja mielekästä tekemistä päivän ajan.

 

3. Suunnittele lapsille sopivia aktiviteetteja

Lapset viihtyvät paremmin juhlissa, kun heillä riittää mukavaa tekemistä. Voit suunnitella lapsille esimerkiksi piirtämistä, askartelua tai leikkejä. Kirjat, värityskirjat, tarrat ja kynät pitävät lapsivieraat viihdytettyinä pöydässäkin. Häiden suunnittelussa on kuitenkin paljon työtä, joten halutessasi voit ulkoistaa lasten aktiviteettien suunnittelun meille, jolloin tuomme lapsille mielekästä tekemistä mukanamme.

 

4. Varmista juhlatilassa sopiva tila lapsille

Juhlatilan suunnittelussa kannattaa huomioida myös turvallinen ja viihtyisä tila lapsille. Esimerkiksi juhlatilan läheisyydessä oleva rauhallinen nurkkaus toimii hyvin. Omassa nurkkauksessa lapset voivat vapaasti leikkiä ja puuhastella, eivätkä häiritse varsinaisen juhlatilan mahdollisia ohjelmanumeroita.

 

5. Huomioi lapset myös ruokailussa

Aivan pienemmille vieraille ei välttämättä maistu täysin samat ruuat kuin muille vieraille. Etenkin jos tarjoat vahvoja ja tulisia makuja, voi olla viisasta tehdä lapsille oma versio ruuasta. Jos käytössäsi on cateringpalvelu, voit kysyä heiltä ideoita ja apua lapsille sopiviin tarjottaviin. Voit myös kokonaan suunnitella lapsille oman ruokalistan, josta jokaiselle lapsivieraalle löytyy mieluista syötävää. Pienten juhlijoiden suosikkeja ovat cocktailtikut, pikkupizzat ja nakkipiilot. Suosittu karkkibuffet toimii niin isoille kuin pienille vieraille!

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.