Olet tässä: ONNI blogi / Henkilöstön saatavuuden ja sote-alan vetovoimaisuuden turvaaminen

Henkilöstön saatavuuden ja sote-alan vetovoimaisuuden turvaaminen

Henkilöstön saatavuuden ja sote-alan vetovoimaisuuden turvaaminen

 

Tahdomme ONNIlla parantaa tekojemme ja toimintamme kautta sote-alan vetovoimaisuutta ja haastamme kaikki alamme toimijat toimimaan samoin! 

Tunnistatko työyhteisösi pito- ja vetovoimat?

Haluamme tehdä merkityksellistä työtä ympäristössä, joissa on kannustava ilmapiiri. Olemme kiinnostuneita työn sujuvuudesta ja sen lopputuloksista, annamme työlle paljon aikaa sekä käytössämme olevia voimavaroja. Arvostamme palautetta ja kannustusta, tasa-arvoista kohtelua, avointa dialogia ja todellisia mahdollisuutta osallistua työmme ja työyhteisömme kehittämiseen. Mikäli odotuksiimme ei vastata, nostamme esiin epäkohtia ja muutosta vaativia asioita. Moni sote-alalla työskentelevä (tai työskennellyt) tunnistaa varmuudella näitä arjen sujuvuuteen vaikuttavia pito- ja vetovoimatekijöitä omalta urapolultaan.

Med Group Oy:n eli tuttavallisemmin ONNI on valtakunnallinen, tinkimätön tuki jokaiselle. Sosiaalinen vastuumme näkyy vahvasti yhteiskunnassamme. Tämän vuoksi koemme velvollisuudeksemme kantaa erityistä vastuuta jokaisesta työntekijästämme eli onnilaisesta riippumatta siitä, ovatko he onnilaisia yhden työvuoron vai vuosikymmenien ajan.

 

Vastuullisuus2021_infograafi-01

 

Rakennamme välittävää työyhteisöä ja edistämme hyvää työelämää. Panostamme työntekijäkokemukseen ja työhyvinvointiin siten, että ONNI on haluttu ja pidetty työnantaja. Haluamme toimilla ja teoilla osoittaa, että sote-alalla tehdään erittäin tärkeää ja merkityksellistä työtä. Tämä näkyy vuoden 2022 toiminnassa mm. erilaisina polkuina työelämään monikulttuurisille osaajille, mahdollisuuksina joustavaan työntekoon sekä panostuksina ammattimaiseen johtamiseen ja esihenkilöiden kouluttamiseen.

Tahdomme parantaa tekojemme ja toimintamme kautta sote-alan vetovoimaisuutta. Haastamme kaikki sote-alan toimijat turvaamaan sote-alan vetovoimaisuutta tekojen kautta!

 

Tutustu meihin ja ota yhteys! ›

 

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.