Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Ikäänny ilolla! -klubin syysbingo

Ikäänny ilolla! -klubin syysbingo

Klubin kesäbingo (2)

ONNIn Ikäänny ilolla! -klubilaisten virtuaalibingo on täällä jälleen! Tällä kertaa vuorossa on syksyinen bingoruutu. Saisitko sinä jo bingon tai oletko peräti kokenut jo kaikki syksyisen bingon puuhat? 

 

Ikäänny ilolla! -klubi Facebookissa ›

Ikäänny ilolla! -klubi Instagramissa ›

Tutustu Ikäänny ilolla! -klubiin ›

 

Mikä ihmeen Ikäänny ilolla -klubi?

Ikäänny ilolla -klubi on kotimaisen sote-palveluyrityksen ONNIn pyörittämää ja ONNIn omistajan Tradekan rahoittamaa yhteiskuntavastuutoimintaa.

Lue lisää Onnin vastuullisuustoiminnasta ›

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää. 

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.