ONNIN ARVOT

ONNI arvot

 

 

Onnilaisten työtä ohjaavat arvomme: luotettava, ystävällinen ja joustava. Luottamuksen avulla pidämme arjen sujuvana, asiakkaamme tyytyväisinä sekä työyhteisömme tiiviinä. Ambulanssi ensihoitajineen löytää apua tarvitsevan, liikuntaesteinen henkilö elää avustajan avulla omanlaistaan, täyttä elämää ja siivooja kunnioittaa kodin rauhaa ja yksityisyyttä. Onnilaiset tekevät mitä lupaavat, vähän enemmänkin ja pitävät huolta. Vuoden jokaisena päivänä.

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun, erinomaiseen asiakaskokemukseen ja hyvään henkilöstöpolitiikkaan. Haluamme kasvaa vastuullisesti ja asiakkaistamme huolta pitäen.

 

Tutustu Vastuullisuusraporttiin  

 

 

AVAINLUVUT 

 

Med Group –konserni on kasvanut vahvasti koko historiansa ajan. Med Group on laajentunut sekä orgaanisesti että yritysostoin ja sekä liikevaihdolla että henkilöstön lukumäärällä mitattuna konserni on kasvanut jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Med Group -konsernin liikevaihto on vuonna 2020 on 75 miljoonaa euroa. Med Group on kasvanut myös merkittäväksi työllistäjäksi: työllistämme noin 5000 henkilöä. Henkilötyövuosina konsernin työntekijämäärä vuonna 2020 on 1524.

 

MG liikevaihto 2015-2020

Med Groupin liikevaihto vuosina 2015-2020

 

Tutustu Med Groupin verojalanjälkeen

 

HISTORIA

Kotimainen Med Group, eli tuttavallisemmin ONNI, on tinkimätön tuki elämässä ja arjen käänteissä. ONNI toimii luotettavana kumppanina tarjoten laadukkaita hoivan ja terveyden palveluita sekä julkisella että kuluttajasektorilla. Miten tämä kaikki on saatu aikaiseksi?

2007 Med Group perustetaan kahden lääkärin, Kustaa Pihan ja Ali Omarin toimesta.

2008 Terveysrahasto tulee yrityksen osaomistajaksi. Toiminnan painopiste on ensihoidossa.

2009-2010 Yritys laajenee julkiselle sektorille tarjottaviin yleis- ja hammaslääkäripalveluihin. Alkunsa saavat kotiin vietävät hoivapalvelut.

2011 Ensimmäiset askeleet hammaslääkäriketjun rakentamisessa otetaan. Lopulta ONNI omistaa 22 klinikkaa ympäri Suomen.

2014 50 miljoonan euron liikevaihtopyykki saavutetaan - pohjoismainen Adelis Equity Partners hankkii enemmistön osakekannasta Pihan ja Omarin jäädessä edelleen merkittäviksi osaomistajiksi.

2016 Toimitusjohtajana aloittaa Kari Virta.

2018 Med Group saa uuden pitkäjänteisen omistajan, Tradeka-yhtiöt Oy:n ja ONNI hammas -ketju siirtyy Colosseum Dental Groupin omistukseen osaksi Oral-brändiä.

2019 Toimitusjohtajana toiminut Kari Virta siirtyy uusien haasteiden pariin ja toimitusjohtajana aloittaa pitkän linjan liikkeenjohdon ammattilainen Kaisa Tarkkanen.

2020 ONNIn liikevaihto on noin 75 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 5000 sosiaali- ja terveysalan rautaista ammattilaista. Med Group on hoiva-alan johtava yksityinen yritys.

 

Laatu Med Groupilla