ONNI hoiva laajentaa toimintaansa Pohjois-Pohjanmaalla ostamalla kotipalveluyritys Hoivean koko osakekannan

 
TIEDOTE
Julkaisuvapaa ma 29.1. 2018 

Kotiin vietävien hoivapalveluiden Suomen markkinajohtaja Med Group, joka tuottaa palveluita ONNI-brändin nimellä, on ostanut Pohjois-Pohjanmaalla toimivan Hoivean osaksi ONNI hoiva -liiketoimintaansa. Kaupalla ONNI hoiva vahvistaa asemaansa Pohjois-Pohjanmaalla sekä kotihoidossa. 

ONNI hoiva toimii tällä hetkellä liki kahden sadan kunnan yhteistyökumppanina tarjoten kotiin tuotettavia palveluita, jotka tukevat muun muassa vammaisten ja vanhusten turvallista ja yksilöllistä asumista omassa kodissa. Hoivealla taas on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus Pohjois-Pohjanmaan laaja-alaisten hoiva- ja siivouspalveluiden 

tuottamisesta. 

– Hoivea on vahva paikallinen osaaja, joka täydentää hienosti läsnäoloamme alueella nykyisten avustajapalveluidemme lisäksi, sanoo Med Groupin kotiin vietävien palveluiden liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen

Toiviaiseen on tehnyt vaikutuksen Hoivean ihmisläheinen ote asiakkaiden palvelemisessa sekä kokonaisvaltainen ammattitaito vaativien erityisryhmien kotihoidossa. Laaja asiakaskunta Pohjois-Pohjanmaalla on Toiviaisen mukaan todiste siitä, että asiakkaat arvostavat yksilöllisen kotihoidon konseptia. 

Hoivean toimitusjohtaja Jouni Pitkänen uskoo, että yrityskauppa antaa lisää resursseja kehittää kotihoitoa laaja-alaisesti. 

– Med Group on yksi Suomen lupaavimpia sosiaali- ja terveysalan yrityksiä, joka on voimakkaassa kasvussa. Tunnen, että voin Med Groupin kanssa luottavaisin mielin kehittää liiketoimintaamme edelleen yhdessä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa. 

Pitkänen jatkaa kotiin vietävien hoivapalveluiden kehittämisen parissa ONNI hoivassa Pohjois- ja Itä-Suomen aluejohtajana. 

 

Lisätietoja: 

Med Groupin Kotiin vietävien palveluiden liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen, minna.toiviainen@onniterveys.fi, 050 392 6319. 

Hoivea Oy:n toimitusjohtaja Jouni Pitkänen, jouni.pitkanen@hoivea.fi, 040 543 6121. 

www.onniterveys.fi/hoiva

www.hoivea.fi

 

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Kehitämme terveyspalveluiden laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta. Työllistämme noin 2200 sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijää liikevaihtomme ollessa noin 100 miljoonaa euroa. Päätoimialamme ovat hammaslääkäri-, lääkäri-, hoiva- ja ensihoitopalvelut. Med Group palvelee asiakkaita koko Suomen alueella julkisen sektorin yhteistyökumppanina. Syksyllä 2017 yrityksen brändi uudistui ja alkoi käyttää itsestään nimeä Onni: Onni on terveydenhuollon uusi kumppani, jonka sinä saat valita. Onni on elämän pieniä ja isoja asioita. Uskomme ihmisiin ja heidän kyvykkyyteensä muuttaa maailmaa paremmaksi. 

Hoivea on kotimainen hoiva- ja siivouspalvelualan perheyritys. Yritys toimii koko Pohjois-Pohjanmaan alueella tuottaen kotisairaanhoitoa, kotihoitoa, vammaispalvelua, lapsiperheiden kotipalvelua sekä siivouspalveluita. Asiakkainamme on sekä kuntia että yksityisiä kotitalouksia. Palveluksessamme on yli 70 työntekijää liikevaihtomme ollessa n. 2 miljoonaa euroa.