ONNIn palvelut laajenevat – ikäihmisten arkikaveri ja lastenhoito arjen apuna

TIEDOTE

Julkaisuvapaa 20.6.2022 kello 11.00

Kotimainen, Suomen suurimpiin sote-alan toimijoihin kuuluva ONNI laajentaa nyt palveluitaan ikäihmisille suunnattuun ONNI arkikaveri -palveluun sekä ONNI lastenhoitoon. ONNIn päätoimialaa ovat hoiva- ja siivouspalvelut, ensihoito sekä henkilöstövuokrauspalvelut julkiselle terveydenhuollolle.

ONNI arkikaveri on mutkaton, ei-sairaanhoidollinen kotipalvelu, joka toimii ikäihmisten apuna turvallista verkostoa luoden ja arjessa auttaen. Arkikaverit palvelevat asiakkaita Turussa, Oulussa, Mikkelissä sekä Jyväskylässä. Palvelu vastaa ikäihmisten tarpeeseen kiireettömästä seurasta, arjen avusta ja luo turvaa ikäihmisten lisäksi asiakkaan läheisille.

Kuluttajapalveluiden laajeneminen näkyy myös lastenhoidon saralla. ONNI tarjoaa luotettavaa ja laadukasta lastenhoitoa pääkaupunkiseudulla, Oulussa ja Turussa. Lastenhoitajat palvelevat perheitä vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri. Palvelu sujuvoittaa lapsiperheiden arkea, tukee yllättävissä työtilanteissa ja sairastumisen sattuessa ja mahdollistaa vanhempien oman ajan.

ONNIn asiakaskokemusjohtaja Anna Korpivaara kommentoi palveluiden lanseerausta

"Olemme iloisia, että voimme uusien palveluidemme avulla tukea perheitä entistä kattavammin sukupolvien ketjun jokaisessa lenkissä. ONNI lastenhoito ja arkikaverit tarjoavat apukädet ruuhkavuosien vauhdissa ja elämän käänteissä. Vastuullisena kotimaisena yrityksenä tarjoamme palveluita, joihin voi luottaa ja tukeutua rauhallisin mielin. Meille on merkityksellistä, että voimme tuoda arkikavereiden ja lastenhoidon avulla mielekästä sisältöä ja tukea lasten ja ikäihmisten päiviin."


ONNIn muiden palveluiden tapaan sekä arkikaveri että lastenhoito ovat räätälöitävissä asiakkaiden ja läheisten yksilöllisten tarpeiden mukaan. Käynnit on mahdollista hankkia edullisella pakettihinnalla tai kertakäynneittäin.

 

Tutustu ONNI arkikaveri -palveluun ›

Tutustu ONNI lastenhoitoon ›

Lisätietoja

Asiakaskokemusjohtaja Anna Korpivaara
anna.korpivaara@medgroup.fi
040 546 9376


ONNI on kotimainen, vuonna 2007 perustettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Päätoimialamme ovat hoiva- ja siivouspalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 6000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 90 miljoonaa euroa. Missiomme on toimia suomalaisten tukena arjessa ja elämän käänteissä. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Yhtiön omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

 

Siirry takaisin kaikkiin tiedotteisiin ›