Onni löytyy Vaasasta

TIEDOTE

Julkaisuvapaa 10.1.2022 kello 15.00

 

Kotimainen, Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tarjoaja ONNI laajentaa valtakunnallista palvelutoimintaansa ostamalla Vaasan senioripalveluiden liiketoiminnan.

Liiketoimintakaupan myötä ONNIn kotihoito- ja kotisiivouspalvelut vahvistuvat Vaasan seudulla palvellakseen ja tukeakseen asiakkaita ja heidän läheisiään arjessa ja elämän käänteissä.

 

ONNI hoivan liiketoimintajohtaja Kati Mäkelä kommentoi kauppaa:

”Olemme toimineet Vaasassa kotisiivouksessa ja avustajapalveluissa jo muutaman vuoden ajan, mutta nyt kaupan myötä vahvistamme toimintaamme myös ammatillisen kotihoidon palveluihin. Meillä on ilo ja kunnia päästä jatkamaan Vaasan Senioripalvelun erinomaisia hoiva- ja kotisiivouspalveluita. Olemme erityisen iloisia saadessamme joukkoomme uusia osaajia alueelta.”

 

Vaasan Senioripalvelun toimitusjohtaja Sirpa Rintala kommentoi:

”Olen iloinen siitä, että siirrymme osaksi ONNI hoivaa ja näin voin hyvillä mielin asteittain siirtyä kohti eläkepäiviä. Vaasan Senioripalvelu on pitkäaikainen elämäntyöni asiakkaineen ja työntekijöineen. Olemme muodostaneet asiakkaidemme kanssa tiiviin yhteisön. Näin minulle on tärkeää, että te asiakkaat ja me työntekijät voimme jatkaa tätä työtä tuttuun tapaan.”

 

Yrityskaupasta saa lisätietoja:

Liiketoimintajohtaja Kati Mäkelä, 044 773 5832, kati.makela@onnihoiva.fi.

Hallituksen puheenjohtaja Erkki Rintala, 040 718 4472, erkki.rintala@senioripalvelu.fi


ONNI on kotimainen, vuonna 2007 perustettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Päätoimialamme ovat hoiva- ja siivouspalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 5000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 90 miljoonaa euroa. Missiomme on toimia suomalaisten tukena arjessa ja elämän käänteissä. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Yhtiön omistaa  suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

 

Siirry takaisin kaikkiin tiedotteisiin ›