Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Onni on jouluista tekemistä koko perheelle!

Onni on jouluista tekemistä koko perheelle!

JAA SOMESSA:

Joulusiivous FB LI 1200x628px_4

Mitä jos viettäisit tänä vuonna stressittömän joulun? Anna kotimaisen ONNI kotisiivouksen hoitaa joulusiivous ja käytä aikasi johonkin hauskempaan. Lue alta 5 ideaa, joiden avulla joulun odotus käy joutuisasti!

 

1. Arkihuolesi kaikki heitä!

Joulusiivous sujuu ammattilaiselta helposti ja nopeasti. ONNIn osaavat kotisiivoojat tuovat välineet ja puhdistusaineet tullessaan ja heidän jäljiltään koti on puhdas ja raikas. Varaa oma joulusiivousaikasi ajoissa! Tiesithän, että myös joulusiivous on kotitalousvähennyskelpoista?

Varaa joulusiivous täältä ›

2. Lunta tulvillaan on raikas talvisää!

Tehkää porukalla lumilinna! Jos lumi antaa vielä odottaa itseään, lumilinnan voi rakentaa aivan hyvin sisällekin. Tuolien ja valkoisten lakanoiden avulla lumilinna syntyy vaivatta. Led-kynttilät tai jouluvalot tuovat tunnelmaa.

 

Joulu FB LI 1200x628px_10

 

3. Muistat Tuhkimon, Lumikin, Ruususen varmaan...

Vai muistatko? Kokeilkaa vanhaa klassikkoa, eli kim-leikkiä. Kerätkää kotoa jouluisia esineitä tonttulakista joulupalloihin ja kokeilkaa niillä perinteistä muistileikkiä poistamalla yksi esine kerrallaan joukosta. Parhaan muistin omaava saa palkinnoksi piparin!

 

4. Namusia ripustettu, ompi kuusen oksilla

Nyt jos koskaan on mainio aika leipoa! Mitä jos leipoisitte piparien jämätaikinasta koristeita kuuseen? Kestävämmät koristeet syntyvät vaivatta suolataikinaa paistamalla. Samalla syntyy persoonallinen kuusenkoriste pukinkonttiin vaikka isovanhemmille.

 

5. Niin hyvä, lämmin, hellä on mieli jokaisen

Joulukortti on aina mieluinen yllätys. Jos aika ei riitä korttien tekoon, valmiin kortin kuoreen voi sujauttaa perheen pienimpien joulupiirroksen.

Mikäli aikaa ja innostusta korttien tekoon löytyy, kaiva sormivärit esiin. Painamalla perheen pienimmän sormenpäät valkoiseen väriin ja siitä kartongille, saat aikaiseksi viisi lumiukon päätä. Ruskeaan väriin vaihtamalla, syntyy pieni poroperhe. Viimeistele kortti lisäämällä tussilla porkkananenät tai poronsarvet ja kortit ovat valmiit! 

 

Varaa joulusiivous täältä ›


Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.