Olet tässä: ONNI blogi / Joustavaa henkilöstökumppanuutta

ONNI on julkisen sektorin luotettava sote-henkilöstökumppani kaikkialla Suomessa. Kumppanina olemme arvojemme mukaisesti ystävällinen, joustava sekä luotettava.

Mitä tarkoitamme henkilöstökumppanuudella?

Kumppanuus on ihmislähtöistä yhteistyötä, jolla on vaikutuksia molempien osapuolten toimintakulttuuriin. Kumppanuus ei optimoi toisen kustannuksella, kumppani on aidosti toisesta  kiinnostunut aktiivinen ongelmanratkaisija, joka pyrkii tekojen kautta yhteisen hyvän saavuttamiseen. Henkilöstökumppanuuden tavoitteena on siten yhteinen tahto tuottaa parempaa ja kustannustehokkaampaa palvelua kuntalaisille siten, että yhteistyöstä hyötyvät kumppanuuden molemmat osapuolet.

Henkilöstökumppanin hyödyntäminen muutostilanteissa tai vaikkapa tulevia hyvinvointialueita suunniteltaessa antaa mahdollisuuksia suunnata jo käytössä olevan henkilöstön ajankäyttöä ja voimavaroja toisaalle. Rekrytointiprosessin ulkoistaminen henkilöstökumppanille mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan rekrytointiprosessin, soveltuvien työntekijöiden nopean löytymisen ja yhteistyön toimipisteen lähiesihenkilön kanssa. Samalla myös henkilöstöhallintaan ja työnantajavelvoitteisiin liittyvät tehtävät siirtyvät henkilöstökumppanin hoidettavaksi.

Pitkäaikainen henkilöstökumppanuus ONNIn kanssa mahdollistaa tilaajan toimintaympäristön tarkan tuntemisen ja siten oikea-aikaiset ja laadukkaat rekrytoinnit. Näin pystymme sitouttamaan riittävän määrän soveltuvia työntekijöitä ajoissa. Pitkäaikainen henkilöstökumppanuus on myös kustannustehokas tapa huolehtia riittävistä palveluajoista kuntalaisten tarpeisiin esimerkiksi iltaisin tai viikonloppuisin. Henkilöstökumppanuuden edut tulevatkin esille juuri palvelun joustavuutena ja henkilöstön parempana saatavuutena.

 

ONNI terveys lääkäri 1080x450px_4

 

Asiakkaamme saavat käyttöönsä nimetyn yhteyshenkilön ja hänen tukenaan toimivan rekrytointitiimin, jotka yhdessä vastaavat soveltuvan henkilöstön riittävyydestä. Olemme yhteydessä tuhansiin sote-alan työntekijöihin kuukausittain ja kumppanina olemme kiinnostuneita paitsi yksittäisen toimeksiannon sujuvuudesta, myös kokonaisuudesta ja palveluiden toimivuudesta kuntalaisille.

Terveydenhuollon henkilöstökumppanina tuotamme niin lyhyet- kuin pitkäaikaiset henkilöstötarpeet. Palvelemme terveydenhuollon ja suun terveydenhuollon 24/7 päivystys- ja kiirevastaanottopalveluissa ja  työllistämme vuosittain tuhansia erikoislääkäreitä, yleislääkäreitä, lääketieteen opiskelijoita, sairaanhoitajia, hammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia kumppaneidemme tarpeisiin kaikkialla Suomessa.

 

Kysy lisää palveluistamme ja henkilöstökumppanuudesta:

www.onnion.fi/julkiset-palvelut/ota-yhteytta

 

Terveisin,

ONNI-tiimi


ONNI on kotimainen, vuonna 2007 perustettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Päätoimialamme ovat hoiva- ja kotisiivouspalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 5000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 90 miljoonaa euroa. Missiomme on toimia suomalaisten tukena arjessa ja elämän käänteissä. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Yhtiön omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.