Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Kotisiivoojan työ Onnilla

Kotisiivoojan työ Onnilla

JAA SOMESSA:

Kotisiivoojan työ ONNIlla on joustavaa, mukavan vaihtelevaa ja merkityksellistä. Katso ja lue kotisiivoojamme Kukan haastattelu ja hae sinäkin!
 
ONNI - Kotisiivous - 16-9

Kukka Väisänen nauttii kotisiivoojan työssä ihmisten tapaamisesta ja auttamisesta. Hän osasi odottaa kivoja kohtaamisia, mutta asiakkaiden arvostus on yllättänyt iloisesti. Parikymmentä kotia viikossa siivoava Väisänen kertoo, millaiset hetket saavat työn tuntumaan erityisen tärkeältä.

Kun kotisiivooja Kukka Väisänen kurvaa ONNI kotisiivouksen valko-oranssilla autolla asiakkaan pihaan, hän on odotettu ja arvostettu vieras.

Aiemmin Kukka Väisänen työskenteli porrasssiivoojana. Kotisiivouksessa häntä kiehtoi mahdollisuus päästä lähemmäs asiakasta ja auttaa tätä elämän tärkeimmässä paikassa, kodissa.

Taloyhtiön yhteisiä tiloja siivotessa Väisänen ei välttämättä tavannut työpäivänsä aikana juuri ketään. Kotisiivouksen asiakkaiden kanssa he puolestaan jakavat kuulumiset, keittävät kahvit ja joskus jopa halaavat.

"Olen yllättynyt siitä, miten arvostavasti asiakkaat suhtautuvat siivoojiin. Kun menimme erään asiakkaan luo ensimmäiselle tutustumiskäynnille, hän kysyi heti, saako halata ja toivotti meidät tervetulleiksi kotiinsa."

"Kotisiivouksella on suuri merkitys asiakkaille. He ovat todella kiitollisia siitä, että tulemme siivoamaan, ja tekemästämme työstä on heille oikeasti iso apu. Itselleni tulee tästä työstä joka ikinen päivä se tunne, että on tehnyt jotakin hyvää ja auttanut ihmisiä."

 

Skeittaavan perheenäidin arjessa on tilausta työn joustolle

Kukka Väisäsen perheeseen kuuluu kaksi pientä poikaa, joiden kanssa arki täyttyy koulu- ja päiväkotimatkoista, toiminta- ja puheterapiakäynneistä sekä äidin ja koululaisen yhteisestä skeittaus- ja skuuttausharrastuksesta. Vauhdikkaassa arjessa on tärkeää, että työ joustaa yllättävien käänteiden mukaan.

"Asiat hoituvat ONNIlla tosi joustavasti esimerkiksi silloin, kun lapsi sairastuu tai edessä on foniatriakäynti. Tämä työ on minulle ihan lottovoitto. Löysin itselleni juuri sellaisen työn, jota etsin ja joka sopii elämäntilanteeseeni täydellisesti."

"Välillä mietin, että itsellenikin olisi perheellisenä iso apu kotisiivouksesta. Olen lapsesta asti ollut fanaattinen siivooja, mutta siivoan mieluummin muiden sotkuja. Isäni on joskus meillä vieraillessaan ihmetellyt, miten siivoojalla voi olla kotona tällainen sotku", Väisänen kertoo nauraen.

Hän suosittelee kotisiivoojan työtä kaikille, joille siivoaminen ja auttaminen tuottavat iloa ja joiden elämäntilanne edellyttää työltä joustoa. 

"Tämä työ sopii lähes kenelle vain – kaikenikäisille ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Oikeastaan se riittää, että tykkää siivoamisesta. Täällä sitä todella arvostetaan."

 

Olisitko sinä uusi onnilainen? Tutustu kotisiivoojan avoimiin paikkoihin ja ONNIin työnantajana.

Katso kaikki kotisiivoojan avoimet työpaikat ›

ONNI työnantajana ›


ONNI on kotimainen, vuonna 2007 perustettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, kotisiivous, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 5000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 90 miljoonaa euroa. Missiomme on toimia suomalaisten tukena arjessa ja elämän käänteissä. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Yhtiön omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.