Olet tässä: ONNI blogi / Ammattilaisen vinkit kotisiivouksesta kiinnostuneelle!

Ammattilaisen vinkit kotisiivouksesta kiinnostuneelle!

ONNI kotisiivous FB_35

Puhdas koti vaikuttaa positiivisesti jaksamiseen ja arki tuntuu mielekkäältä siistissä ympäristössä. Tässä kirjoituksessa kotisiivouspalvelun hankkimiseen liittyviä vinkkejä antaa ONNI kotisiivouksen myyntipäällikkö Paula Kauranne

 

Tyypillisiä toiveita ja jokaiseen kotiin sopivia erikoisuuksia 

Mitkä ovat Paula Kauranteen mukaan tyypillisimpiä siivouspalveluiden käyttäjien toiveita? Monessa kodissa toiveet liittyvät lattiapintojen puhdistukseen sekä keittiön ja kylpyhuoneiden puhtauden ylläpitoon. Nämä ovatkin monen kodin ripeimmin likaantuvia tiloja. 

Harvinaisempia siivoustoiveita ovat lieden siirtäminen ja takaosan puhdistus sekä jääkaapin siirtäminen ja takaa imurointi. Erityisesti jääkaapin siirron ja takaa puhdistamisen Paula suosittelee ottamaan osaksi kodin siivousta, sillä kylmälaitteiden taakse kerääntyvä pöly on vakava paloriski. Pöly voi laitteen kuumetessa syttyä palamaan ja aiheuttaa mittavia vahinkoja. 

Lisäksi toisinaan on hyvä keskittyä tekstiilien raikastamiseen, ikkunanpesuun tai haastavasti saavutettaviin alueisiin. Kotikonstein haastavia siivoustehtäviä ovat keittiönkaappien pääliosien puhdistus, ikkunoiden pesu ja verhojen vaihtaminen. ONNI kotisiivoojilta korkealla olevien ikkunoiden tai keittiön kaapiston päällisten puhdistaminen sujuu ja tarvittaessa mukana tuodaan tikkaat. 

 

hero kotisiivous keittiö_4

 

Miten toimia, kun kotisiivous kiinnostaa?

Milloin kotisiivouksen ostaminen koetaan tarpeelliseksi? Paula kertoo, että toive ammattilaisen tekemästä kotisiivouksesta syntyy, kun huomataan, että arjessa ei riitä aika siivoamiseen tai ajan haluaa käyttää mielekkäämpään tekemiseen, kuten harrastuksiin tai lasten kanssa puuhasteluun. 

Palvelun hankkiminen alkaa maksuttomalla kartoituskäynnillä, jonka aikana voit kertoa tarkemmin toiveistasi siivouksen suhteen. Paula Kauranteen mukaan kartoituskäynti on erinomainen mahdollisuus tutustua juuri kyseisen asiakkaan toiveisiin. On yksilöllistä, mitä kukin omassa kodissaan haluaa tehtävän ja miten toimittavan. 

Kun on kotisiivouksen aika Paulalla on yksi neuvo. Älä turhaan siivoa ennen siivoojan saapumista. Siivoojan työn mielekkyys syntyy mahdollisuudesta nähdä oman käden jälki ja jokainen koti on hyvä juuri sellaisenaan. Haastavista pinnoista tai poikkeuksellisista sotkuista ei tule huolestua. Kartoituksen aikana selvitetään kodin pintamateriaalit ja ONNI kotisiivoojat tuovat tullessaan juuri sinun kotisi puhdistukseen sopivat ammattilaisten työvälineet ja puhdistusaineet. 

 

Paulan ajankohtaiset vinkit!

Paula neuvoo hyödyntämään kotitalousvähennystä kotisiivousta ostaessa. ONNIn siivoustyö on 60 % kotitalousvähennyskelpoista ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Voit ostaa ONNIn siivous- ja kotipalveluja myös arvonlisäverottomana mikäli toimintakykysi on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessa.

Juuri nyt on erinomainen mahdollisuus testata kotisiivousta, sillä saat 1. kuukauden puoleen hintaan, kun teet kanssamme säännöllisen kotisiivoussopimuksen 30.9.22 mennessä! Etu on voimassa seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Tampere, Lahti, Seinäjoki, Vaasa, Kokkola, Joensuu, Porvoo, Sipoo, Kangasala, Savonlinna, Imatra, Kuopio ja Rauma. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai aiempiin kotisiivoussopimuksiin.

 

Soita 09 8564 6541 ›

Tutustu ONNI kotisiivoukseen ›

 

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.