Olet tässä: ONNI blogi / Lapset mukaan töihin -päivä 2022

Lapset mukaan töihin -päivää vietetään vuosittain marraskuussa ja ONNI lähti tapahtumaan mukaan ensimmäistä kertaa. ONNI tarjosi päivän aikana useammalle yritykselle lastenhoitopalvelua.

 

 

Otetaan lapset mukaan töihin

ONNI lastenhoito -palvelun avulla halusimme mahdollistaa lapsille mieluisan päivän samalla, kun heillä on mahdollisuus tutustua vanhempansa työpaikkaan. Päivän tarkoituksena on antaa mahdollisuus lapselle tutustua erilaisiin ammatteihin ja työtehtäviin. Järjestimme yrityksille lapsiparkin päivän ajaksi, jossa tarjosimme erilaisia aktiviteettejä lapsille.

 

"Lapsiparkki oli mahtava juttu, tyttöni viihtyi siellä loistavasti."

Lapsiparkissa ONNIn lastenhoitajat leikkivät ja huolehtivat lapsista päivän ajan. Lastenhoitajat piirsivät, tekivät kasvomaalauksia, lukivat kirjoja sekä leikkivät muovailuvahoilla lasten kanssa. Yritykset olivat tyytyväisiä ja myös lapset viihtyivät loistavasti. Saimmekin palautetta ja kiitosta lapsiparkista sekä tapahtuman suunnittelusta yrityksiltä. "Kiitos vielä sujuvasta yhteistyöstä, tapahtuman suunnittelu kanssanne oli jouhevaa, ammattitaitoista ja hommat sujuivat erinomaisesti ennen tapahtumaa ja itse tapahtumassa." 

 

Positiivinen fiilis jäi niin työntekijöille kuin heidän lapsilleen sekä lastenhoitajille

Yritykset olivat myös järjestäneet lapsille mahdollisuuden päivän aikana tutustua vanhempansa työhön ja pääsivät ohjatulle kierrokselle yrityksessä. ONNIn lastenhoitajien avulla varmistimme päivän sujuvuuden ja lapset viihtyivät loistavasti lapsiparkissa vanhempien työpäivän ajan. Moni vanhemmista antoi positiivista palautetta lastenhoitajistamme. "Kiva, että oli leikkiseuraa lapsille ja ammattitaitoiset lastenhoitajat."

ONNIn lastenhoitajat kokivat päivän myös erittäin mieluisana ja moni lastenhoitajamme toivoikin, että olisi useammin samankaltaisia tapahtumia. "Päivästä jäi hyvä mieli itselle ja oli mukava tutustua myös toisiin lastenhoitajiin."

 

Miltä teidän yrityksenne Lapsi mukaan töihin -päivä näyttää?

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yrityksenne näköinen Lapsi mukaan töihin -päivä.

 

Tutustu yritysten lastenhoitopalveluun ›

 


ONNI tarjoaa lastenhoitopalveluita yrityksille. ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän joustavassa yhdistämisessä. Palvelu saatavilla pääkaupunkiseudulla, Oulussa, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä.

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.