Olet tässä: ONNI blogi / Lapsi mukaan töihin -päivän kokemuksia

Lapsi mukaan töihin -päivää vietettiin tänä vuonna 24.11. Olimme mukana järjestämässä usean yritysten kanssa sujuvaa ja mukavaa päivää osaavien lastenhoitajien ja lapsiparkin avulla. Lapset saivat viettää mieluisan päivän samalla, kun heillä oli mahdollisuus tutustua vanhempansa työpaikkaan, erilaisiin ammatteihin ja työtehtäviin.

Monenlaista puuhaa ja tekemistä lapsiparkissa

Järjestimme yrityksille lapsiparkin päivän ajaksi, jossa lastenhoitajamme tarjosivat erilaisia aktiviteetteja lapsille. Lastenhoitajien kanssa lapset esimerkiksi pääsivät piirtämään, tekemään kasvomaalauksia ja lukemaan kirjoja. Erityisesti joulupipareiden koristelu oli lasten suosikki. Myös joulupukki ehti piipahtamaan muutamissa paikoissa päivän aikana.

Autoimme myös päivän suunnittelussa ja valmistautumisessa, jotta päivä sujuisi mahdollisimman mutkattomasti ja helposti. Lapsiparkin ja lastenhoitajien avulla varmistimme päivän sujuvuuden ja turvasimme tarvittavan työrauhan yrityksen työntekijöille. Yritykset olivat tyytyväisiä ja myös lapset viihtyivät loistavasti.

Lapsi mukaan töihin -päivä 2023

 

Yritysten kokemuksia onnistuneesta päivästä 

Järjestimme Lapsi mukaan töihin -päiviä useammalle yritykselle pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä. Saimme paljon positiivista palautetta onnistuneesta päivästä!

"Tampereella ja varmasti Helsingissäkin, meni tapahtuma oikein kivasti 😊 Saara ja Veera olivat kivoja ja leikittivät ja touhusivat lasten kanssa. Lapset nautti herkuista ja tekemisestä, ja hyllystä löytyi lautapelejäkin, joita saivat pelailla. Oli piilosta ja peili-leikkiä ja otimme myös videoyhteyden muihin toimistoihin isossa neukkarissa. Hulinalla lähtivät sitten vanhempien kanssa lounaalle ja saivat muistopussukat sekä joulukalenterit mukaansa.

Kaikkineen siis onnistunut päivä ja myös hienoa, että sain tehdä välillä akuutteja hommia koneella, kun en ollut vallan vastuussa viihdyttämisestä 😅"

Osallistuimme päivän suunnitteluun ja varmistimme tarvittavan määrän lastenhoitajia lapsiparkkiin sekä riittävästi mielekästä puuhaa. Päivien pituudet vaihtelivat yritys- ja paikkakuntakohtaisesti. Useimmat päivät kuitenkin kestivät kokonaisen työpäivän ajan.

"Meillä Jyväskylässä oli tosi kiva päivä ja hoitajat oli aivan ihania! Heistä oli minulle suuri apu valmisteluissa ja lapsille iloa. Täällä kovasti leikittiin ja askarreltiin. 😊"

"Meillä oli aivan uskomattoman mukava päivä - aluksi oli hieman jännitystä, että löytyykö lapsille tarpeeksi tekemistä ja kuinka kaikki asettuu (meidän ensimmäinen kerta näin isolla porukalla), mutta hetken kuluttua kaikki asettui mukavasti aloilleen, lapset ohjautuivat aktiviteetteihin ja saimme päivän rullaamaan.

Hoitajille tuhannet kiitokset - olivat aivan ihania, lapset taisivat muutamaa vielä halatakin hyvästiksi - aivan ihana ja lämmintunnelmainen päivä!

Lasten tarpeita kuunneltiin ja ohjattiin aktiviteetteihin - en tiedä mitä sanoa, kaikki meni jopa paremmin kuin mitä odotimme! 😊

Otetaan ehdottomasti uusiksi ensi vuonna, teidän kanssanne! 😊"

 

Lapsi mukaan töihin -päivä 2023

 

Päivä toi mukavaa vaihtelua myös lastenhoitajille

ONNI lastenhoidon lastenhoitajat työskentelevät pääsääntöisesti perheiden kodeissa itsenäisesti. Päivä toi mukavaa vaihtelua myös lastenhoitajille, sillä he pääsivät työskentelemään eri ikäisten lasten kanssa erilaisessa ympäristössä tiimin kanssa.

Päivästä tuli runsaasti positiivista palautetta lastenhoitajilta ja osa kertoikin toivovansa pääsevän mukaan myös ensi vuonna. Päivä oli lastenhoitajien mukaan ollut ihana kokemus; mukava, rento, sujuva ja sisältänyt ihania kohtaamisia.

"Päivä meni tosi mukavasti. Paljon oli touhua ja ohjelmaa, lapset vaikutti viihtyvän hyvin. 😊 Oli myös mukava tavata muita onnilaisia ja yhteistyö sujui ihan loistavasti!"

"Tosi kivasti meni, oli ihana päästä touhuamaan vähän isompienkin lasten kanssa, kun oon tottunut hoitamaan pienempiä. 🥰 Lapset näytti erityisesti nauttivan siitä pipareiden koristelusta! 🤩"

"Vuoro meni tosi hyvin, tuntui että vanhemmat, lapset ja me ohjaajat pidimme kaikki. 😍 Varsinkin korupaja oli suuri hitti!"

"Meillä oli superkiva työpäivä lasten kanssa! Päästiin piirtelemään ja värittelemään, tehtiin myös kasvomaalauksia sekä pidettiin disco ja lasten suosikki oli ehdottomasti piparien koristelu. Joulupukki kävi myös pyörähtämässä ja toi lapsille pienet lahjat. Oli kaikin puolin onnistunut työpäivä! 😊"

"Tämän päiväset fiilikset on tosi hyvät, koko työpäivä oli todella rento ja siellä oli aivan ihana tunnelma. Kaikki oli niin mukavia, niin muut onnilaiset kun myös yrityksen työntekijät ja lapset. Oli kivasti aktiviteettiä ja tekemistä koko päiväksi."

"Päivä meni mun mielestä ihan tosi kivasti! Toimistolla oli ihanan yhteisöllinen ja rento tunnelma, ja hienosti meidät vieraatkin huomioitiin mm. tarjoamalla lounas! Näköalat toimistolta oli huikeat, puitteet oli siis erinomaiset. Meillä neljällä hoitajalla toimi hyvin yhteistyö, eikä missään vaiheessa tuntunut liian raskaalta tai muuten hulabaloolta, vaikka lapsia olikin kymmeniä. Keikka oli tietysti erilainen kuin normaalisti, mutta noin kivalle keikalle voisin hyvin kuvitella meneväni uudestaankin. 😊 Uskon, että lapsetkin tykkäsivät ihan varmasti puuhaillessaan piparikoristeita, joulukortteja ja tauluja. 😍"

 

Miltä yrityksenne Lapsi mukaan töihin -päivä näyttää?

Lapsi mukaan töihin -päivä järjestetään vuosittain marraskuussa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yrityksenne näköinen Lapsi mukaan töihin -päivä.

 

Tutustu yritysten lastenhoitopalveluun ›


ONNI tarjoaa lastenhoitopalveluita yrityksille. ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän joustavassa yhdistämisessä. Palvelu saatavilla pääkaupunkiseudulla, Oulussa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Lahdessa.

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.