Olet tässä: ONNI blogi / Ninnin kokemuksia ONNI lastenhoidosta

ONNI lastenhoidon asiakas Ninni kertoo kokemuksistaan. Katso ja lue Ninnin kokemuksista ONNI lastenhoidon asiakkaana.

 

Ninni tarvitsi lastenhoitoapua rakentaessaan terassia viime kesänä. Hän alkoi etsimään lastenhoidon palveluntarjoajia verkosta. Hän löysi ONNIn verkkosivut ja päätti ottaa yhteyttä. "Minulle vastasi aivan äärettömän ihana ja ystävällinen ihminen sieltä." Heti puhelun alussa Ninni sai luotettavan ja turvallisen olon ONNIsta.

Lastenhoitoa voi tilata säännöllisenä palveluna tai yksittäisinä käynteinä. Jokaisen tarpeet ja toiveet käydään erikseen läpi ja palvelu suunnitellaan yhdessä vanhempien kanssa jokaiselle perheelle sopivaksi. Lastenhoitajat leikkivät ja ulkoilevat lasten kanssa sekä tarvittaessa valmistavat ruuan tai hakevat lapsen päiväkodista tai koulusta tai vievät viikoittaisiin harrastuksiin julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen.

Luotettavat lastenhoitajat

Ninni suosittelee ONNIa lämpimästi kaikille, jotka tarvitsevat lastenhoitoapua. Äitinä lapsen jättäminen tuntemattoman hoitoon voi olla haastavaa ja pelottavaakin. "Kun puhelimeen vastattiin, koin heti lämpimän ystävällisyyden. Minua kuunneltiin ja minulle tuli puhelusta turvallinen olo. Koin, että voin luottaa tähän ihmiseen ja siihen, että hän tuo minulle kotiini sellaisen henkilön, johon voin luottaa."

ONNIlla lastenhoitajat ovat aina työhön perehdytettyjä, luotettavia ja osaavia. Palkkaamme lastenhoitajiksi sellaisia ihmisiä, joita ottaisimme mielellämme hoitamaan myös omia lapsiamme. Hoitajilta vaaditaan myös aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta ja täysi-ikäisyyttä. Tarkistamme myös heidän rikosrekisteriotteet.

Tutustu lastenhoitopalveluihin ›

 

ONNIn arvot näkyvät jokapäiväisessä työssä

ONNIlla arvomme, ystävällinen, luotettava ja joustava, ovat tärkeitä ja ne näkyvät jokapäiväisessä työssämme. Pidämme luotettavuutta työmme ykkösprioriteettina, koska työmme tapahtuu asiakkaan kodeissa. Pidämme kiinni kaikista sovituista asioista ja aikatauluista sekä työskentelemme kodeissa samalla kunnioituksella, kuin sinäkin työskentelisit meidän kodeissamme.

Arvot näkyvät Ninnin mukaan vahvasti ONNIn toiminnassa. "Kuulin arvoista vasta nyt ensimmäistä kertaa, ja voin allekirjoittamaan ne täysin. Ne näkyvät vahvasti ONNIn toiminnassa."

Ystävä löytyi sattumalta


Ninni ystävystyi lastenhoitajansa Sailan kanssa ja he ovat läheisissä väleissä. "Me tulimme heti hyvin juttuun ja aina kun oli mahdollisuus aloimme höpöttelemään toisillemme", kertoo lastenhoitaja Saila. Ninnillä ja Sailalla tuli puheeksi samanlaiset kiinnostuksen kohteet ja heidän lapsensakin ovat samanikäisiä. Lastenhoitokeikan lopuksi Ninni ehdotti tapaamista vielä uudelleen. Nyt perheiden lapset niin kuin äiditkin ovat toistensa hyviä ystäviä. "Me vaan nyt jotenkin klikattiin ja se, mikä meitä yhdisti oli ONNI", Ninni kertoo.

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.