Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Omaishoidon apu — apua arkiaskareisiin ja jakamaan vastuuta

Omaishoidon apu — apua arkiaskareisiin ja jakamaan vastuuta

JAA SOMESSA:

Omaishoidon apu

Juhani ja Anna-Liisa Saukkonen asuvat omassa kodissaan Oulussa. Arjen askareisiin ja päivärytmiin vaikuttaa keskeisesti Juhanin sairaus. Elämä on saatu järjestymään omassa kodissa mukavasti, kun Anna-Liisan apuna käy päivittäin ONNI hoivan väki.

Saukkoset käyttävät ONNIn omaishoidon palvelua viitenä päivänä viikossa. ”On mukava, kun saa apua arkiaskareisiin ja voin jakaa vastuun mieheni hoitamisesta ONNI hoivan ammattilaisten kanssa”, kertaa Anna-Liisa, joka on tehnyt päivätyönsä lääkärinä. Omaishoidon apu tuo tukea arjen askareisiin ja auttaa jaksamaan. ”Hoitaja on mukavaa juttuseuraa omaishoidon arkeen.”Säännölliset käynnit


Säännöllinen aikataulu tuo selkeän päivärytmin ja luo arkirytmin elämään. ”Viikonloput tuntuvat pyhiltä, kun silloin ei käydä”, kiteyttää Anna-Liisa aikatauluista. Asiakas tietää tarkan saapumisajan eikä hoitajaa tarvitse odotella koko päivää. Käyntiajat ja rytmi sovitaan aina asiakkaan kanssa ja voidaan sovittaa tarvittaessa myös sairaala- tai laitoshoitojaksoihin.


Hinnoittelu


”Laskimme, että nykyisellä käyntimäärällä ei kannata hyödyntää palveluseteliä”, kertoo Anna-Liisa hinnoittelusta. ”Meidän tapauksessa palveluiden ostaminen suoraan ONNI hoivalta oli selvästi edullisempaa, kuin mitä Oulun kaupungin tuottamana ne olisivat maksaneet. Tämän lisäksi itse ostetusta palvelussa voi hyödyntää vielä kotitalousvähennyksen.”

”Olemme erittäin tyytyväisiä ja suosittelemme palveluita muillekin. Olemme suositelleet jo ystäville ja naapurille”, toteaa Anna-Liisa hyväntuulisena.

 


 

ONNIn omaishoidon palvelut tukee ja auttaa omaishoitajia kodin askareissa, asioinnissa ja hoitotyössä. Annamme omaishoitajille hetken hengähdyksen tärkeästä ja vaativasta työstä. 

 

Tutustu omaishoidon palveluihin ›

 

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.