Olet tässä: ONNI blogi / Onni on valtakunnallinen hyvinvointialueiden kumppani

Onni on valtakunnallinen hyvinvointialueiden kumppani

ONNI terveys lääkäri 1080x450px_6

Olemme valmistautuneet ONNIlla sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistukseen laajentamalla ja kehittämällä palveluitamme hyvinvointialueiden ja poikkeusolojen tarpeisiin.

 

Med Group eli tuttavallisemmin ONNI tarjoaa valtakunnallisen palveluverkoston kaikille hyvinvointialueille. Tarjoamme luotettavaa kumppanuutta kovaa vauhtia muodostuvien hyvinvointialuiden erilaisiin palvelutarpeisiin ja takaamme korkean toimitusvarmuuden palveluillemme.

Kumppanuus tarkoittaa meille parempaa palveluiden saatavuutta, lyhentyviä jonoja, kustannussäästöjä tai palveluiden toimivuutta. Olemme laajentaneet ja kehittäneet palveluitamme vastaamaan entistä paremmin muodostuvien hyvinvointialuiden ja poikkeusolosuhteiden erilaisiin tarpeisiin.

Palvelumme:

 • Kotihoito
 • Lapsiperhepalvelut
 • Hoitajatiimit hengityshalvauspotilaille
 • Henkilökohtaisen avun palvelut
 • Ensihoitopalvelut
 • Kiireetön sairaankuljetus
 • Tapahtumien ensiapupäivystys
 • Lääkäreiden henkilöstöpalvelut
 • Suun terveydenhuollon henkilöstöpalvelut
 • Hoitohenkilöstön henkilöstöpalvelut
 • Lääkäreiden ja sairaanhoitajien etäpalvelut

Ammattitaitomme ja monipuolinen kokemuksemme hoivan tuottajana näkyy toiminnan sujuvuutena, toimitusvarmuutena ja korkeana asiakastyytyväisyytenä. Me pidämme kuntasi asukkaista huolta yhdistämällä palvelun ja oikeat ammattilaiset kotihoidossa, avustaja- ja vammaispalveluissa, omaishoidon sijaispalveluissa, lapsiperhepalveluissa ja kotihoidon tukipalveluissa.

Kotimainen ONNI on yksi alan suurimmista toimijoista. Järjestämme ensihoitopalvelua niin kiireellisessä kuin kiireettömässä ensihoidossa sekä potilassiirroissa suuressa osassa maata. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuottaa ensihoitopalveluita julkisen sektorin kumppanina.

Henkilöstöpalvelumme toimivat kuntien, sairaaloiden ja terveysasemien luotettavana kumppanina turvaten niin palveluiden kuin henkilöstön riittävyyden. Suunnittelemme palvelukokonaisuutemme täsmälleen tarpeidenne mukaan – luotettavasti ja pienimmistäkin yksityiskohdista huolehtien.

 

Tutustu palveluihimme, kerromme mieluusti lisää!

 

Jätä yhteydenottopyyntö


ONNI on kotimainen, vuonna 2007 perustettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Päätoimialamme ovat hoiva- ja kotisiivouspalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 6000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 90 miljoonaa euroa. Missiomme on toimia suomalaisten tukena arjessa ja elämän käänteissä. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Yhtiön omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.