Olet tässä: ONNI blogi / Onnin henkilöstökumppanuus vastaa asiakkaidemme odotuksia

Onnin henkilöstökumppanuus vastaa asiakkaidemme odotuksia

ONNI terveys lääkäri 1080x450px_6

ONNI on julkisen sektorin luotettava sote -alan henkilöstökumppani, toimimme kaikkialla Suomessa tarjoten lääkäri- ja, suun terveydenhuollon palveluita sekä hoivahenkilöstöpalveluita.

Samaan aikaan kuin vuosittain toteutettavien henkilöstö- ja asiakastyytyväisyystutkimusten analyysit ja niiden pohjalta tehtävät toimintasuunnitelmat ovat vielä viimeistelyssä, on oikea hetki tarkastella nöyränä ja kiitollisena saamaamme palautetta.

Saimme asiakkailtamme erityiskiitokset nopeasta tavoitettavuudesta sekä ystävällisestä ja sujuvasta yhteistyöstä. Onnistumisesta kertoo ehkä parhaiten se, että asiakkaistamme yli 91 % koki meidät parempana tai vähintään yhtä hyvänä henkilöstökumppanina suhteessa muihin samoja palveluita tuottaviin yrityksiin.

Vaikka kuukausittaiset palvelutuntimme ovat kasvaneet merkittävästi vuoden 2021 aikana, olemme onnistuneet täyttämään asiakkaidemme odotukset, josta käy kiittäminen sitoutuneita ja työstään motivoituneita eri alojen ammattilaisiamme. Olemme onnistuneet turvaamaan toimitustakuullisten palveluidemme jatkuvuuden myös kuluneen pandemiavuoden aikana siten, että toimittamattomien työvuoroja lukumäärä on edellisvuosien tapaan kunnioitettavat nolla kappaletta.

 

Julkiset palvelut lomake 1080 x 450px

 

ONNI kumppanin henkilöstötyytyväisyyden taustasyyt

ONNI henkilöstökumppanissa henkilöstötyytyväisyyden keskeisimmät menestyksen teemat vuonna 2021 olivat osaava henkilöstö, työyhteisö, arvojen toteutuminen työssä sekä ja hyvä esihenkilötyö. Olemme panostaneet joustavan työn malleihin ja tarjonneet mahdollisuuksia työn ja yksityiselämän yhteensovittamiseen myös korona-aikana. Olemme toistemme terveydestä huolehtien päässeet työskentelemään myös kasvotusten, kuten ennen vanhaan oli tapana. Kollegoiden ja uusien tiimiläisten tapaamiset jopa yli vuoden tauoan jälkeen olivat iloisia ja energisoivia kohtaamisia. Koemmekin, että yhdessä olemme enemmän ja työyhteisön me-henki on koko yhtiön tasolla yksi parhaimmista. Esihenkilöiden tilinpäätökseksi vuodelta 2021 voidaan tutkimuksen perusteella todentaa korkea ammattiosaaminen, oikeudenmukaisuus, vahva tuki ja kannustava työote.

Kiitämme henkilöstömme ja kaikkia kumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja osoittamastanne luottamuksesta.

 

Menestystä myös vuodelle 2022, yhdessä eteenpäin!

 

Kysy lisää palveluistamme ja henkilöstökumppanuudesta:

www.onnion.fi/julkiset-palvelut/ota-yhteytta


ONNI on kotimainen, vuonna 2007 perustettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Päätoimialamme ovat hoiva- ja kotisiivouspalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 5000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 90 miljoonaa euroa. Missiomme on toimia suomalaisten tukena arjessa ja elämän käänteissä. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Yhtiön omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.