Olet tässä: ONNI blogi / Paluu arkeen - 3 vinkkiä!

Miltä näyttää perheen paluu arkeen kun kesä päättyy? On aika vaihtaa loma harrastuksiin, päiväkotipäiviin ja kouluhommiin. Lue alta ONNIn 3 lempeää vinkkiä arkeen palaamiseen.

1. Suunnittele iloa arjen keskelle

Siirtymä loman mukavista puuhista suoraan arkeen ja sen realiteetteihin voi joskus tuntua ylitsepääsemättömältä. Mitä jos suunnittelisitte jotakin pientä mukavaa syksyn varalle? Nämä tavat voi myös juurruttaa osaksi perheen arkielämää. 

Miltä kuulostaisi:

  • metsäretkimaanantai, jolloin suuntaisitte lähimetsään pienelle eväsretkelle
  • tarinatorstai, jolloin kuunneltaisiin tai luettaisiin yhdessä pidempää tarinaa
  • laitteeton lauantai, jolloin jätettäisiin ruudut ja kaivettaisiin esiin lautapelit, lähettäisiin leikkipuistoon tai leivottaisiin yhdessä

 

ONNI hoiva lapsiperheille banneri 1080x450px _set 2_6


2. Pidä huolta jaksamisesta

Riittävästä unesta tai päivittäisestä liikunnasta ei kannata luopua loma loputtua. Mikäli voit, pyhitä omaa aikaa jo etukäteen mieluisalle harrastukselle. Mikäli omaa aikaa ei tunnu riittävän, suunnitelkaa jotakin rentouttavaa, johon koko perhe voi osallistua. Kuulostaisiko reippailu metsässä, rauhassa juotu kahvi leikkipuistossa tai leikkitreffit tuttujen kanssa mukavalta?

 

3. Hanki apukädet arkeen

Kun on aika levähtää, se on mukavaa tehdä raikkaan puhtaassa kodissa ja ilman tarvetta tarttua imurin varteen. Mikäli arjen lukujärjestys tuntuu vääjämättä täyttyvän, eikä aikaa riitä kodin siisteyden ylläpitoon, pyydä avuksesi kotimainen ONNI kotisiivous.

Siivouspalvelua voidaan järjestää niin usein kuin toivotte. Siivottavaksi voidaan valita koko koti tai toivomustenne mukaan koko perheen yhteiset inhokkihommat. Siivoojien vierailun ajan voitte viettää aikaa kodin ulkopuolella esim. ulkoillen, kauppareissun tehden tai harrastaen. 

 

Tutustu ONNI kotisiivoukseen ›

Laske hinta ja varaa siivous ›

 

Bonusvinkki! 

Tiesitkö, että ONNI on osa kotimaista Tradeka-konsernia ja tarjoamme Tradekan jäsenille kotisiivousta 25% alennuksella! Tradekan jäsenyys maksaa 33,64€ ja maksu suoritetaan vain kerran. Maksu palautetaan jos haluat joskus perua jäsenyytesi. Saat alennusta siivouksesta tehdessäsi toistaiseksi voimassa olevan siivoussopimuksen. 

Siivousedun paikkakuntia ovat:

Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa

Oulun seutu: Oulu, Oulunsalo, Kempele, Kiiminki, Haukipudas

Pirkanmaa: Tampere, Nokia, Kangasala, Ylöjärvi

ja lisäksi:  VaasaTurkuJyväskylä, Joensuu, Lahti, Porvoo, Mikkeli, Kuopio, Savonlinna, Imatra, Rauma, Seinäjoki, Kokkola. 

 

Liity Tradekan jäseneksi ›

 

Muistathan, että voit vähentää kotisiivoksen palveluiden hinnasta 60% kotitalousvähennyksen avulla?

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.