Olet tässä: ONNI blogi / Perheen kokemuksia ONNI kotisiivouksesta

Välillä arki voi tuntua hektiseltä ja aika ei vain riitä kaikkeen. ONNI kotisiivous tuo helpotusta ja apua arkeen. Oli kyseessä viikkosiivous, muuttosiivous, ikkunoiden pesu tai muu siivoustyö, hoituu se ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä. Voit valita jatkuvan siivouksen avuksesi arkeen tai tarpeidesi mukaan tilata kertasiivouksen, muuttosiivouksen tai ikkunanpesun. ONNI kotisiivouksen asiakkaat Mikko ja Taru kertovat, kuinka ONNI kotisiivous helpottaa heidän kiireistä arkea. 

 

Säännöllisellä siivouspalvelulla apua arkeen

Mikko ja Taru ovat olleet ONNI kotisiivouksen asiakkaita jo useamman vuoden ajan. "Perhetilanne oli muuttunut niin kiireiseksi, että totesimme tarvitsevamme apua arkiasioihin. Lähdimme selvittämään eri toimijoita, ja ONNIn toiminta vaikutti ammattimaiselta, palvelu oli nopeaa ja joustavaa, joten valitsimme eri vaihtoehdoista ONNIn."

Säännöllisestä siivouksesta sopiminen lähtee liikkeelle maksuttomalla kartoituksella. Kartoituksessa käydään läpi asiakkaan tarpeet ja toiveet siivouksen suhteen, joiden pohjalta muodostetaan siivoussopimus. Siivoussopimukseen on kirjattu kaikki siivoustehtävät. Mikko kertoo: "Saimme nopeasti ja meille joustavaan aikaan sovittua käynnin, missä käytiin läpi meidän tarpeet. ONNIn kautta saimme myös järjestettyä erityislapsen tarpeista johtuvat palvelut."

Kartoituskäynnillä sovittiin, että Tarun ja Mikon koti siivottaisiin joka toinen viikko ONNIn ammattilaisten toimesta. He huomasivat, että siivottuun kotiin oli aina ilo tulla, ja lasten jäljiltä sotkua syntyi jatkuvasti. Kokemuksen pohjalta he halusivat siivouksen toistuvan viikoittain. "Elämme pahimpia ruuhkavuosia. Töiden ja lasten harrastusten ja muun hoidon jälkeen ei juuri jää aikaa ja kodin hoitoon apu on ollut korvaamatonta."

 

Koukutu puhtaaseen kotiin

ONNI kotisiivouksen ammattitaitoiset ja luotettavat kotisiivoojat siivoavat vuosittain tuhansia koteja puhtaiksi ja luonnollisen raikkaiksi. Kotimainen ONNI kotisiivous panostaa laatuun huolehtimalla esimerkiksi kaikkien työntekijöiden kattavasta perehdytyksestä sekä käyttämällä ainoastaan omia työntekijöitä. Kotisiivoojat tuovat mukanaan ammattilaisten työvälineet ja luonnonmukaiset Joutsenmerkityt puhdistusaineet parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Mikko ja Taru suosittelevat ONNI kotisiivousta lämpimästi, sillä siitä on ollut heille todella suuri apu ja ilo. "Siivousta voi kokeilla ja riskinä siihen voi jäädä koukkuun. Onneksi verotuksesta saa ison osan hinnasta takaisin."

Säännöllisen kotisiivouksen asiakkailla on käytössään jatkuva suositteluetu. "Suosittelun kautta meille tulee paljon uusia asiakkaita. On matalampi kynnys ja helpompi ottaa yhteyttä, kun vaikkapa ystävällä tai naapurissa käy ONNIn siivooja. Kuten yksi asiakas totesi, netin kautta löytyy niin valtaisa määrä siivousyrityksiä ja niiden vertailu pelkän netistä löytyvän tiedon varassa on lähes mahdotonta ja todella työlästä. Kiitoksena palkitsemme aina suosittelijan ja sitä kautta tulleen uuden asiakkaan", kertoo ONNI kotisiivouksen myyntipäällikkö Paula Kauranne. 

Mikäli harkitset säännöllistä kotisiivousta Paula muistuttaa: "Kannattaa myös muistaa Tradekan omille jäsenilleen tarjoama -25% alennus, kun asiakas tekee säännöllisen sopimuksen ONNI kotisiivouksen kanssa." ONNI tarjoaa Tradekan jäsenille 25% alennuksen minimissään kahden tunnin kotisiivouksesta, kun tehdään toistaiseksi voimassa oleva siivoussopimus. Mikko ja Taru kuulivat kartoituskäynnillä Tradekan jäsenedusta. "Saimme tietää Tradekan jäsenyyden edusta ja muista Tradekan palveluista ONNIlta ja liityimme jäseneksi." 

 

Ota askel kohti helpompaa arkea

Laske hinta ja varaa säännöllinen kotisiivous ›

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.