Olet tässä: ONNI blogi / Onni kotisiivoukselta entistä laadukkaampaa siivouspalvelua

Onni kotisiivoukselta entistä laadukkaampaa siivouspalvelua

ONNI kotisiivouksen palvelu- ja kehityspäällikkö Tanja Huuska

ONNIlla on viime vuosina tehty organisaatiomuutoksia, joissa kotihoito, avustajapalvelut ja kuluttajapalvelut ovat eritelty omiksi toimintayksiköikseen. Kuluttajapalveluiden yksikkö tuottaa ONNI kotisiivous - ja ONNI lastenhoito -palveluita. Muutokset ovat luoneet selkeyttä ONNIn palvelutarjontaan ja palveluiden tuottamiseen. Organisaatiomuutos on näyttäytynyt myös asiakkaille entistä parempana ja laadukkaampana palveluna, joka ilmentyy asiakastyytyväisyyden positiivisena kasvuna.

Kohti entistä laadukkaampaa siivouspalvelua

ONNI kotisiivous on ottanut isoja kehitysaskelia viime vuosien aikana. Kotisiivouksen palvelu- ja kehityspäällikkö Tanja Huuska johti aiemmin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan kotisiivousta. Organisaatiomuutosten myötä Huuska on ottanut haltuunsa valtakunnallisen kotisiivousliiketoiminnan johtamisen toimipaikka kerrallaan. 

”Muutosten myötä alueille on saatu merkittävää siivousalan osaamista ja olemme voineet laajentaa palvelutarjontaamme muun muassa muuttosiivouksiin ja erikoissiivouksiin”, kertoo Huuska.

Ennen organisaatiomuutoksia ONNI kotisiivouksen toiminta saattoi olla hyvinkin erilaista eri alueilla. Esimerkiksi palveluvalikoima ja siivousmenetelmät saattoivat vaihdella aluekohtaisesti. Huuskan mukaan tilanne on kehittynyt: ”Nyt ONNI kotisiivouksen konsepti toteutuu valtakunnallisesti samalla tavalla ja pystymme tuottamaan palvelua tasalaatuisesti eri alueilla.” 

 

Ammattimaista siivouspalvelua sijainnista riippumatta

ONNI kotisiivouksen isoihin muutoksiin kuuluu myös kotisiivouksen asiakaspalvelun valtakunnallistaminen, joka on ollut Huuskan mukaan tärkeässä osassa muutosta. ”Asiakas saa laadukasta ja asiantuntevaa palvelua heti ensimmäisestä puhelusta lähtien riippumatta mistä kaupungista hän soittaa. Siivouksen muutokset ja lisätilaukset onnistuvat heti ensimmäisessä yhteydenotossa eikä puheluita tarvitse välittää eteenpäin.”

Organisaatiomuutosten myötä alueet ovat saaneet käyttöönsä myös uuden toiminnanohjausjärjestelmän. ”Kaiken tämän mahdollistaa ketterä toiminnanohjausjärjestelmä, joka palvelee toimintaamme erinomaisesti ja sitä kehitetään jatkuvasti”, Huuska kertoo

Tällä hetkellä tuotamme siivouspalvelua Suomen suurimmissa kaupungeissa ja niiden lähistöllä 16:sta toimipisteestä käsin.

Muutosten myötä myös siivouspalvelun hinnoittelua on saatu yhtenäistettyä. Esimerkiksi kertasiivouksen tuntihinta on sama kaikilla ONNI kotisiivouksen alueilla. 

 

ONNI kotisiivous kasvaa valtakunnallisesti

ONNI kotisiivous kasvaa myös yritysostoin. Haluaisitko siirtyä vähitellen eläkkeelle varmistaen samalla kotisiivousasiakkaidesi laadukkaan palvelun jatkumisen?  Tai haluaisitko päästä eroon hallinnollisista velvoitteistasi tai keventää työmäärääsi? Jos olet kiinnostunut kotisiivousliiketoimintasi myymisestä, ONNI on vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä!

 

Myy liiketoimintasi meille


 

Tutustu ONNI kotisiivoukseen ›

Tutustu ONNI kotisiivouksen hinnastoon ›

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.