Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Ammattilaisen vinkkejä siivoukseen

Ammattilaisen vinkkejä siivoukseen

JAA SOMESSA:

ONNI kotisiivous FB_47

Kaipaatko siivousvinkkejä suursiivouksen tueksi tai kevätsiivouksen inspiraatioksi? Katso ONNIn kotisiivouksen ammattilaisen 5 vinkkiä alta! 

 

1. Valmistaudu urakkaan

Aloita valmistautumalla urakkaan kunnolla. Varaa esille hyväntuoksuisia pesuaineita, puhtaita siivousliinoja ja muut tarvittavat välineet. Mikäli et muista edellistä kertaa, jolloin vaihdoit imurisi pölypussin, nyt on vaihtamisen aika!

2. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Jaa työ useammalle päivälle ja suunnittele siivousjärjestys. Aloita puhtaasta ja siirry likaiseen, ylhäältä alas. Vaihda vaikka ensin vuodevaatteet ja imuroi vasta sitten. Tämän jälkeen voit pyyhkiä pölyt ja lattiat. Aivan viimeiseksi kannattaa säästää pesutilojen siivous. Järjestelmällistä, tehokasta ja hygieenistä!

 

hero ONNI kotisiivous 8 2020_2

 

3. Pyörät pyörimään!

Pistä hösseliksi ja noudata suunnittelemaasi järjestystä. Mikäli urakan aloittaminen tuntuu hankalalta, valitse listaltasi pieni tehtävä, kuten mikron puhdistus. Yhden pienen homman hoidettuasi vauhti vain kiihtyy. Jos tylsistyminen uhkaa, työ hoituu joutuisasti musiikin, podcastien tai vaikkapa äänikirjojen parissa. 

 

4. Mikä on sinulle tärkeää?

Älä huoli jos et ehdi tehdä kaikkea. Muista että kyseessä on oma kotisi ja sinun oikeutesi on valita ne siivoustyöt, joiden tuloksista nautit eniten. Mieti siis iloitsetko enemmän kiiltävistä pinnoista vai tuoksuvasta saunasta. 

 

5. Helpota arkeasi

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Mikäli ikkunoiden pesu, muuttosiivous tai uunin puhdistus aiheuttaa painajaisia, anna työ ammattilaisen hoidettavaksi. Kotimaisen ONNIn kotisiivoojat tuovat siivousvälineet ja ammattilaisten puhdistusaineet tullessaan ja heiltä siivous käy käden käänteessä. Siivoustyö on kotitalousvähennyskelpoista ja voit käyttää palvelua kertaluontoisesti tai halutessasi vaikka viikoittain. 

 

Tutustu ONNI kotisiivoukseen ›

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.