Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Onni terveys Turun Lääketiedepäivillä

Onni terveys Turun Lääketiedepäivillä

JAA SOMESSA:

ONNI terveys Lääketiedepäivillä

Turun XXXVI Lääketiedepäivät järjestettiin Turun Logomossa 5.-7.11.2019. Turun Lääketiedepäivät on Turunmaan Duodecim-seuran vuosittainen Varsinais-Suomen merkittävin jatko- ja täydennyskoulutustapahtuma lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille.

Tämän vuotiset Turun lääketiedepäivät käynnistyivät Logomossa keskiviikkona 6.11. ensilumen saattelemana. Keskiviikko oli hyvinkin vilkas messupäivä ja paikalla oli paljon myös lääketieteen opiskelijoita. ONNI terveyden ständillä oli kuhinaa koko päivän ja kävijöitä oli kaikilta vuosikursseilta. Myös tuttuja kunta-asiakkaita kävi tervehtimässä ja osallistumassa arvontaan. Messuosaston hauskuuttajana Operations-peli oli suosittu ja monet lääkäriopiskelijat muistivat pelanneensa sitä jo lapsuudessaan. Yllätyspalkintona olleet golfpallot toimivat jalkapohjahieronnassa ennen virallisen kauden alkua.

 

Kuva6Messuvieraille jaetut Xylitol-purkat olivat mieleisiä.

 

Osastolla järjestetyn Holiday Clubin matkalahjakortin arvonnassa voittaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. 

 

Nähdään Turun Lääketiedepäivillä taas 3.-5.11.2020!

 

 

ONNI terveys tarjoaa työmahdollisuuksia lääkäreille, ympäri Suomen.

Tutustu työmahdollisuuksiin ›

Tutustu työmahdollisuuksiin > 

 

ONNI terveys on luotettava terveydenhuollon kumppani, joka tuottaa laadukkaat sosiaali-, hoiva- ja terveyspalvelut kuntiin ja julkiseen terveydenhuoltoon.

Tutustu tarkemmin ›

Lääkäri- ja hammaslääkäripalvelut kunnille >

 

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.