Olet tässä: ONNI blogi / Millaista on työskennellä ONNI kotihoidossa Helsingissä?

Millaista on työskennellä ONNI kotihoidossa Helsingissä?

TE-live_JenniHalonen

ONNI kotihoidon Helsingin alueen palvelupäällikkö Sari Kantonen sekä tiimiesihenkilö Jenni Halonen vierailivat TE-live-lähetyksessä kertomassa kotihoidossa työskentelystä. Katso video ja lue alta millaista on työskennellä ONNIn kotihoidon tiimissä.

 

ONNIlla työskentelet mahdollistaen asiakkaidemme mukavan elämän oman kodin rauhassa

Lähihoitajan työtehtäviin kotihoidossa kuuluu ikäihmisten päivittäisissä toimissa avustaminen, lääkehoito sekä asiakkaan toimintakyvyn tukeminen.

Kotihoidon tiimin työntekijöiden työpäivät alkavat kokoontumalla yhdessä Vantaan toimistolle, josta hoitajat hakevat työpuhelimet, työautot ja muut hoitotyössä tarvittavat välineet. Tiimiesihenkilö Jenni Halonen kertoo ONNIn kotihoidon asiakkaskohteiden sijaitsevan Helsingin alueella pääasiassa Lauttasaaressa, Jätkäsaaressa sekä Käpylässä. Joskus yksittäisiä asiakkaita saattaa olla myös Espoon tai Vantaan alueella. Hoidettavat asiakkaat hoitajaa kohden on suunniteltu siten, että huomioidaan käyntiaika asiakkaan luona, siirtymätilanteet asiakkaiden välillä sekä hoitajien ruokatauot. Jenni kertoo ONNIn kotihoidon tiimissä pääkaupunkiseudulla työskentelevän lähemmäs 20 lähihoitajaa sekä sairaanhoitajaa.

Uuden työntekijän perehdytys alkaa aina toimistolla lupa-asioihin perehtyen ja toisena työpäivänä pääsee työparin kanssa perehtymään kenttätyöhön. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa arkisin ja viikonloppuisin. Aamuvuoro alkaa kello 7.00 aamulla ja kestää kello 15.00 asti kun taas iltavuoro alkaa kello 15.00 ja loppuu kello 22.00.

Palvelupäällikkö Sari Kantonen mainitsee työn olevan liikkuvaa, joten työntekijöiltä toivotaan löytyvän ajokortti. "Meillä on työautot käytössä ja hoitotarvikkeita joudutaan kuljettamaan. Työ kulkee jouhevammin, jos työauto on käytössä." ONNI tarjoaa työauton lähes kaikille työntekijöille käyttöönsä ja oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset.

Sari kertoo ONNIn huolehtivan työntekijöiden jaksamisesta siten, että työvuorot suunnitellaan hyvin ja otetaan työntekijöiden työvuorotoiveet huomioon suunnittelussa. "Meidän arvoihin kuuluu joustavuus, ystävällisyys ja luotettavuus." Tämä joustavuus näkyy työvuorosuunnittelussa ja mahdollistaa jokaiselle työntekijälle työskentelyn oman elämän tilanteen mukaan. Sari mainitsee vielä ONNIn tarjoavan hyvät henkilöstöedut. "Meillä on äärettömän hyvä sairauskassa ja työterveyshuolto. Kyllä me pidetään onnilaista hyvää huolta." 

Sari kertoo kotihoidon tiimiin sopivan työntekijä, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. "Ratkaisukeskeinen ja löytää tilanteeseen kuin tilanteeseen ratkaisuja. Kun on sellainen draivikas ja eteenpäivä vievä meininki. Sellainen työntekijä sopii meidän tiimiin." 

 

Haluatko sinä olla mahdollistamassa asiakkaille heidän omannäköistä arkea ja elämää?

Etsimme jatkuvasti lähihoitajia ja sairaanhoitajia kotihoitoon. Tarjoamme paikkoja alan konkareille ja ammattiin opiskeleville paikkakunnilla ympäri Suomen. ONNIlla työ on helppo sovittaa elämäntilanteeseesi ja työtä on tarjolla niin vakituista kuin keikkatyötäkin toivoville. 

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia kehittyä urallasi. Tule meille tekemään merkityksellistä työtä!

 

Lähihoitajien työpaikat ›

Sairaanhoitajien työpaikat ›

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.