Elä täysii! -klubi

Elä täysii! -klubi on vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille henkilöille suunnattu klubiyhteisö.

Huom!

Kohonneen koronavirustartuntojen riskin vuoksi ONNI hoivan Elä täysii -klubitoiminta jää tauolle vielä määrittelemättömäksi ajaksi jokaisessa toimintakaupungissa. Päätökseen on päädytty viranomaisten suositusten perusteella ja monen klubilaisen kuuluessa riskiryhmään ikänsä tai muiden terveydellisten syiden vuoksi. Pyrimme päätöksellämme suojelemaan heitä ja klubilaisiamme sekä tekemään oman osamme viruksen leviämisen estämiseksi. Pahoittelemme peruutuksista aiheutuvaa harmia ja tiedotamme klubin käynnistymisestä heti kun se on ajankohtaista.

 

Mistä Elä täysii! -klubissa on kyse?

Elä täysii! -klubi on vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille henkilöille suunnattu klubiyhteisö.

Klubi syntyi vuonna 2014 ONNI hoivan asiakkaiden kerrottua erilaisten tapahtumien tärkeydestä heille ja miten mielekkään tekemisen sekä seuran löytäminen oli usein haastavaa. Klubin tavoitteena on mahdollistaa helppo osallistuminen tapahtumiin, tarjota sosiaalisia verkostoja ja vertaistukea.

Tapahtumat ovat ONNI hoivan yhteistyössä eri tahojen kanssa järjestämiä. Tapahtumat ovat ilmaisia tai omakustannehintaisia eikä osallistumiseen liity mitään velvoitteita. Tapahtumat ovat fyysisesti ja sosiaalisesti esteettömiä!

Monipuolisia tapahtumia

  • Yhteisiä ravintolailtoja
  • Konsertteihin osallistumista
  • Keilausta 
  • Teatterissa käyntiä
  • Stand up -esityksiin osallistumista
  • Kesäretkiä

Menneistä tapahtumista voit lukea Kokemuksia-blogista!

Onni hoiva Elä täysii! -klubin mahdollistajana

Klubia ylläpitää suomalainen, kasvava sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tarjoava ONNI hoiva, jonka omistaa Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Suomen suurin kotiin vietävien palveluiden tuottaja. ONNI hoiva työllistää yli 2200 suomalaista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ja osaajaa. Elä täysii! -klubi on osa Tradekan yhteiskuntavastuutoimintaa.

Tulevia Elä täysii! -klubin tapahtumia

Tutustu tuleviin tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan!

Kaikki tapahtumat löydät Kokemuksia-blogista!