Ikäänny ilolla! -klubi

Ikääntyville suunnattu klubiyhteisö

 

 

 

Iloisia uutisia! Vallitsevan pandemiatilanteen puitteissa, alueellisia rajoituksia ja suosituksia kunnioittaen ryhdymme käynnistämään jälleen Ikäänny ilolla -klubin retkiä. Toiminnan käynnistäminen tapahtuu vaiheittain, muutama kaupunki kerrallaan. Lisäinfo ja tieto ensimmäisistä retkistä lähetetään klubilaisille sähköpostitse uutiskirjeen muodossa syyskuun aikana.

Lämpimin terveisin ONNIn väki ja klubiemäntä Tessa 

 

Mikä Ikäänny ilolla! -klubi?

Klubi tuo ikäihmisten elämään mielekästä tekemistä ja muodostaa yhteisön, johon jokaisen on mukava tulla omana itsenään. Kaikille ikäihmisille avoin klubi järjestää maksuttomia tai omakustannehintaisia elämyksiä Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa, eli erityisesti paikkakunnilla, joilla on ONNI hoivan kotihoidon palveluita.

Tapahtumat ovat ilmaisia tai omakustannehintaisia eikä osallistumiseen liity mitään velvoitteita. Kun liityt tämän sivun alaosassa klubiin, pääset sähköpostilistalle ja saat tiedon uusimmista tapahtumista kuukausittaisen uutiskirjeen muodossa.

Otathan huomioon, että Ikäänny ilolla! -klubin tapahtumat eivät ole esteettömiä. Lisätietoja ONNIn esteettömästä klubista löydät sivulta www.elataysii.fi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ›

Monipuolisia tapahtumia:

Ikäänny ilolla klubin tarkoituksen on järjestää monipuolisia tapahtumia:

  • Ruokaelämysiltoja yhteistyössä ravintolaketju Restelin kanssa
  • Konsertteihin osallistumista
  • Elokuva-, museo- ja luontoretkiä

Onni hoiva klubitoiminnan mahdollistajana

Klubia ylläpitää suomalainen, kasvava sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tarjoava ONNI, jonka omistaa Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Suomen suurin kotiin vietävien palveluiden tuottaja. ONNI hoiva työllistää yli 4200 suomalaista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Ikäänny ilolla! -klubi on osa Tradekan yhteiskuntavastuutoimintaa. Klubi on perustettu vuonna 2018.