Ikäänny ilolla! -klubi

Ikääntyville suunnattu klubiyhteisö

 

 

 

Mikä Ikäänny ilolla! -klubi?

Klubi tuo ikäihmisten elämään mielekästä tekemistä ja muodostaa yhteisön, johon jokaisen on mukava tulla omana itsenään. Kaikille ikäihmisille avoin klubi järjestää maksuttomia tai omakustannehintaisia elämyksiä Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Klubin retkiin kuuluvat esimerkiksi:

  • museoissa vierailu oppaan johdolla
  • elokuvissa käyminen yhdessä
  • luontoretket

Tapahtumat ovat ilmaisia tai omakustannehintaisia eikä osallistumiseen liity mitään velvoitteita. Klubia ylläpitää suomalainen ONNI, jonka omistaa Tradeka-Yhtiöt Oy. Tradeka tukee lahjoituksellaan ONNI klubeja. ONNI on Suomen suurin kotiin vietävien palveluiden tuottaja ja  työllistää yli 5000 alan ammattilaista. Klubi on perustettu vuonna 2018. Kun liityt tämän sivun alaosassa klubiin, pääset sähköpostilistalle ja saat tiedon uusimmista tapahtumista kuukausittaisen uutiskirjeen muodossa.

Otathan huomioon, että Ikäänny ilolla! -klubin tapahtumat eivät ole esteettömiä, eli esimerkiksi pyörätuolilla kulkeminen voi olla haastavaa. Lisätietoja ONNIn esteettömästä klubista löydät sivulta www.elataysii.fi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ›

LIITY MUKAAN IKÄÄNNY ILOLLA! -KLUBIN TOIMINTAAN!

Ikäänny ilolla! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiin, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa! Liittyessäsi klubiin, liityt uutiskirjelistalle ja saat kuukausittain tiedon uusimmista tapahtumista Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Voit poistua klubista, eli erota uutiskirjelistalta milloin vain, niin halutessasi.

Otathan huomioon, että klubin retket eivät ole esteettömiä. Lisätietoa esteettömästä klubista löydät sivulta www.elataysii.fi 

 

Voit myös ottaa yhteyttä klubi-emäntään ja kysyä lisää toiminnasta.

Tessa Kouvolainen,
vastuullisuuskoordinaattori

p. 044 776 2280

ikaannyilolla@onniterveys.fi 

Liity Ikäänny ilolla! -klubiin

Jäsenyys on maksuton ja liittyminen tapahtuu täyttämällä alla olevan lomakkeen tiedot.

Ajankohtaista!

XaTFcxgg

Ikäänny ilolla! -klubi Facebookissa

Siirry Facebook-sivulle ›

Elä täysii Heureka 800x450px3

Tutustu ONNIn vastuullisuusraporttiin

Tutustu vastuullisuusraporttiin ›

Ikäänny ilolla desktop 2020_7

Klubilaisten vinkkejä kotoiluun

Lue vinkit kotoiluun ›