Ikäänny ilolla! -klubi

Ikääntyville suunnattu klubiyhteisö

 

 

 

Huom! Koronavirustartuntojen riskin vuoksi Ikäänny ilolla! -klubitoiminta jää tauolle määrittelemättömäksi ajaksi jokaisessa toimintakaupungissa. Päätökseen on päädytty viranomaisten suositusten perusteella ja monen klubilaisen kuuluessa riskiryhmään ikänsä tai muiden terveydellisten syiden vuoksi. Pyrimme päätöksellämme suojelemaan heitä ja klubilaisiamme sekä tekemään oman osamme viruksen leviämisen estämiseksi. Tiedotamme klubin käynnistymisestä heti kun se on ajankohtaista.

 

Mikä Ikäänny ilolla! -klubi?

Klubi tuo ikäihmisten elämään mielekästä tekemistä ja muodostaa yhteisön, johon jokaisen on mukava tulla omana itsenään. Kaikille ikäihmisille avoin klubi järjestää maksuttomia tai omakustannehintaisia elämyksiä Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa, eli erityisesti paikkakunnilla, joilla on ONNI hoivan kotihoidon palveluita.

Tapahtumat ovat ilmaisia tai omakustannehintaisia eikä osallistumiseen liity mitään velvoitteita. Kun liityt tämän sivun alaosassa klubiin, pääset sähköpostilistalle ja saat tiedon uusimmista tapahtumista kuukausittaisen uutiskirjeen muodossa.

Otathan huomioon, että Ikäänny ilolla! -klubin tapahtumat eivät ole esteettömiä. Lisätietoja ONNIn esteettömästä klubista löydät sivulta www.elataysii.fi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ›

Monipuolisia tapahtumia:

Ikäänny ilolla klubin tarkoituksen on järjestää monipuolisia tapahtumia:

  • Ruokaelämysiltoja yhteistyössä ravintolaketju Restelin kanssa
  • Konsertteihin osallistumista
  • Elokuva-, museo- ja luontoretkiä

Onni hoiva klubitoiminnan mahdollistajana

Klubia ylläpitää suomalainen, kasvava sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tarjoava ONNI, jonka omistaa Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Suomen suurin kotiin vietävien palveluiden tuottaja. ONNI hoiva työllistää yli 4200 suomalaista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Ikäänny ilolla! -klubi on osa Tradekan yhteiskuntavastuutoimintaa. Klubi on perustettu vuonna 2018.