Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Siivousapua arkeen!

Siivousapua arkeen!

Hero-kuvat KOTISIIVOUS desktop_

Kun on aika levähtää, se on mukavaa tehdä raikkaan puhtaassa kodissa ja ilman tarvetta tarttua imurin varteen. Kun arki täyttyy siivousta mielekkäämmästä puuhasta, on aika kutsua apuun kotimainen ONNI kotisiivous. ONNIlta palvelua ostaessasi voit olla varma laadukkaasta työn jäljestä ja palata aina raikkaan puhtaaseen kotiin. 


Räätälöity siivouspaketti

Jokainen meistä tietää itse parhaiten kotinsa siivoustarpeen. ONNIlta palvelua ostaessasi valitset itse mitä kodissasi siivotaan ja kuinka usein. Siivoojiltamme onnistuvat kaikki kodin siivoustyöt. Kodin herkimmätkin pinnat puhdistetaan ammattitaidolla huolellisesti. Siivoojamme tuovat ammattimaiset siivousvälineet ja -aineet tullessaan ja näin puhdas koti on taattu! 

 

Tutustu ONNI kotisiivoukseen ›

Laske hinta ja varaa siivous ›

 

 

hero ONNI kotisiivous 8 2020_6

 

Alennusta siivouksesta! 

Tiesitkö, että ONNI on osa kotimaista Tradeka-konsernia ja tarjoamme Tradekan jäsenille kotisiivousta 25% alennuksella! Tradekan jäsenyys maksaa 33,64€ ja maksu suoritetaan vain kerran. Maksu palautetaan jos haluat joskus perua jäsenyytesi. Saat alennusta siivouksesta tehdessäsi toistaiseksi voimassa olevan siivoussopimuksen. 

Siivousedun paikkakuntia ovat:

Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa

Oulun seutu: Oulu, Oulunsalo, Kempele, Kiiminki, Haukipudas

Pirkanmaa: Tampere, Nokia, Kangasala, Ylöjärvi

ja lisäksi:  VaasaTurkuJyväskylä, Joensuu, Lahti, Porvoo, Mikkeli, Kuopio, Savonlinna, Rovaniemi, Imatra. 

 

Liity Tradekan jäseneksi ›

 

Muistathan, että voit vähentää kotisiivoksen palveluiden hinnasta 40% kotitalousvähennyksen avulla? ONNI tarjoaa palvelua myös arvonlisäverottomasti, mikäli asiakkaan toimintakyky on laskenut esim. korkean iän tai sairauden vuoksi. 


Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 5000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 75 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.