Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Elä täysii! -klubin vuosi 2019

Elä täysii! -klubin vuosi 2019

Kuva kerrottuna: Kuvassa Elä täysii -klubilainen ja avustaja Elämä Lapselle -konsertissa. Klubilaisella on peukku pystyssä ja hän katsoo konserttia.

Nyt alkaa olla Elä täysii! -klubin vuosi purkissa! Syys- ja talvikauteen mahtui 12 tapahtumaa ympäri Suomen. Pikkuhiljaa kasvot alkavat tulla tutuiksi ja on ollut hienoa huomata kuinka joukostamme löytyy myös ahkeria tapahtumien perässä reissaajia. Musiikin siivillä syksyyn

Loppukesää juhlittiin asianmukaisesti jäätelön ja hyvän musiikin kera. Mikko Harjun konsertissa kuultiin muusikon uuden albumin tuotantoa ja vanhojakin hittejä. Magnumin jäätelöbaari palveli ja hymy oli herkässä.

 

Kuvassa Mikko Harjun konserttia katsomassa klubilaisia. Perällä näkyy artisti soittamassa kitaraa ja etualalla ONNIn markkinointipäällikkö Anna päällään paita, jossa lukee: Onni on omannäköistä, täyttä elämää.

 

Syyssateiden alkaessa pääsimme Restelin tarjoamana Hartwall Arenan aitioon nauttimaan Elämä Lapselle -konsertista. Yllätykseksemme klubilaisia saapuivat moikkaamaan mm. Elastinen, Juha Tapio ja Anna Abreu. Kuvia napsittiin ahkerasti ja retki oli hitti. 

 

Kuvassa klubilainen Johanna, jonka vieressä seisoo artisti Juha Tapio. Kumpikin hymyilee.

 

Syntymäpäivät hyvässä seurassa

Myöhemmin syksyllä juhlittiin suuresti, kun Elä täysii! -klubi täytti 5 vuotta. Juhlinta ulottui Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään ja Joensuuhun. Herkut maistuivat ja jokaisessa kaupungissa riitti väkeä juhlintaan. Herkkujen ääressä vaihdettiin ideoita tuleviin tapahtumiin ja vinkattiin hyviä vierailupaikkoja. 

 

Kuvassa klubilaisia Elä täysii 5v syntymäpäivillä Turussa. Kuvassa 3 klubilaista ja Tessa. Kaikki pitävät kasvojen edessä hassuja naamareita ja hymyilevät.

 

Menoa ja meininkiä Apuvälinemessuilla

Ennen joulua, oli vuorossa vauhdikkaat Apuvälinemessut Tampereella. ONNIn pisteellä pyöritettiin ahkerasti ONNIpyörää ja tutustuttiin klubiin. Jokaisena messupäivänä löytyi messuilijoiden joukosta vanhoja ja uusia Elä täysii! -klubilaisia jotkut töissä, jotkut vain tutkimassa messujen antia. 

 

Kuvassa apuvälinemessuilla viereikkäin entiset ja nykyinen klubikoordinaattori Osku, Tessa ja Eetu. Kaikki hymyilevät.

Kävipä messuilla sellainenkin sattuma, että yhden päivän ajan, eri pisteiltä löysi kaikki vanhat ja uudet klubikoordinaattorit, eli Tessan, Eetun ja vanhan konkarin Oskun. 

 

Joulun aikaan juhlittiin ja nautittiin teatterista

Elä täysii -klubin jouluun kuului rutkasti teatteria. Pääsimme nauttimaan yhdessä esityksistä Turussa, Hämeenlinnassa ja Oulussa. Turussa katsottiin Komisario Palmun erehdys -esitystä, Oulussa Vihainen Leski -näytelmää ja Hämeenlinnassa komediaa Madaamit. Tunnettuja näyttelijöitä vilahti jokaisessa esityksessä. 

 

Kuvassa klubilaiset istuvat väliaikakahveilla ja syövät suklaakakkua Oulun teatterissa.

 

Helsingissä ja Tampereella vietettiin pikkujouluja perinteisesti. Söimme yhdessä herkullista jouluruokaa, järjestimme jouluvisan ja tutustuimme toisiimme. Ideoita uusiin tapahtumiin jaettiin ja vinkkejä esteettömistä paikoista annettiin. 

 

Mitä tuleva vuosi tuo tullessaan?

Mennyt vuosi on ollut antoisa ja tapahtumia niin runsaasti, että moni niistä jäi vielä mainitsematta. Jos haluat muistella menneitä tapahtumia tai tunnelmoida tulevia, kannattaa kurkata Elä täysii! -klubin oma Facebook sivu. Klubiemännän menoa ja tapahtumien tuoksintaa löydät myös Elä täysii -klubin Instagramista.

Tulevana vuonna 2020 järjestetään noin 4 tapahtumaa kuukaudessa. Toiminta jatkuu kaikissa Elä täysii! -kaupungeissa ympäri Suomen. Kiitos tästä vuodesta jokaiselle mukana olleelle ja sosiaalisessa mediassa klubin matkaa seuraaville. Kiitos Tradekalle, kun lahjoituksellanne mahdollistatte tämän upean elämyksellisen ja esteettömän klubin olemassaolon. 

 

Ensi vuonna tavataan! 

 

Tästä vuodesta kiittäen 

Tessa Härkönen

ONNI klubien emäntä & ONNIn tapahtuma- ja markkinointikoordinaattori

 


Haluatko tietää lisää Elä täysii -klubista?

Löydät Elä täysii! -verkkosivuille painamalla tästä. 

Löydät Elä täysii! -Facebook sivuille painamalla tästä. 

Pääset kurkistamaan Elä täysii! -Instagramiin painamalla tästä. 

 

Ota yhteys klubiemäntään

Tessa Härkönen
044 776 2280
tessa.harkonen@medgroup.fi


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.