Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Onni kotisiivouksen asiakastyytyväisyyskyselyn satoa

Onni kotisiivouksen asiakastyytyväisyyskyselyn satoa

ONNI kotisiivous FB_53

Kysyimme asiakkaidemme kokemuksia ONNI kotisiivouksesta ja saimme jälleen lukuisia hyviä palautteita ja erinomaisia kehitysehdotuksia.ONNI asiakastyytyväisyyskysely

ONNI toteutti asiakastyytyväisyyskyselyn syyskuussa 2020. Tutkimuksen tarkoituksena oli kartoittaa kotisiivouksen asiakkaiden tyytyväisyyttä palveluun. Tutkimuksen toteutti Teetutkimus. Kyselyyn vastasi 443 ONNI kotisiivouksen asiakasta ympäri Suomen.

Haluamme kiittää jokaista kyselyyn vastaajaa. Arvokkaan palautteenne avulla saamme tietoa kehitysalueistamme ja niitä kehittämällä voimme jatkossa tarjota entistä parempaa palvelua asiakkaillemme.

 

Tutkimuksen keskeiset tulokset

Asiakastyytyväisyystutkimuksen tärkeintä satoa on asiakastyytyväisyytemme korkea aste. Asteikolla 1-10 keskimääräinen tyytyväisyysaste oli 8,05 ja yhteensä 77,5 % vastaajista arvioi tyytyväisyytensä asteikon korkeimpiin 8,9 ja 10 kategorioihin. 

Palvelussa asiakkaitamme ilahduttivat erityisesti tutut siivoojat, parityöskentely, mukava henkilökunta ja hyvä siivoustyön osaaminen

 

hero kotisiivous keittiö_4

 

ONNIn arvolupauksen toteutuminen

ONNIn arvoihin kuuluvat ystävällinen, luotettava ja joustava. Arvojemme toteutuminen näkyy vahvasti saamassamme palautteessa. 

"Siivous on perusteellista ja koti tuoksuu puhtaalta. Siivoojat ovat ystävällisiä ja suhtautuvat kärsivällisesti koiraani, joka ottaa heidät aina vastaan riehakkaan iloisesti."

Luotettavuus korostuu tutkimuksen avoimissa palautteissa. ONNI kotisiivouksen asiakkaille tärkeää on työn hoitaminen sovitun mukaisesti, aikataulujen pitävyys ja tasaisen laadukas siivousjälki. Monelle tutkimukseen vastanneista oli myös tärkeää, että joustoa löytyi tarvittaessa ja yhteydenpito tämän kaltaisissa tilanteissa oli onnistunutta.

"Ilahduttavaa on siivoojien hyvä taju siitä mikä on mukavan näköistä, koti näyttää siistiltä, kun huovat, sohvanpäälliset yms. on aseteltu kauniisti. Pienellä loppusilauksella on iso vaikutus."

Ystävälliset kotisiivoojamme saivat palautteissa kiitosta. Moni tutkimukseen vastanneista asiakkaistamme arvosti parityöskentelyä ja pitkää suhdetta tuttujen kotisiivoojien kanssa. 

"Kaikki kotonamme käyneet siivoajat ovat olleet todella ystävällisiä. Oma vakituinen siivoajamme on ihan superammattilainen."

 

hero ONNI kotisiivous 8 2020_2

 

Tutun suosittelemana kokeilemaan kotimaista toimijaa

"ONNI kotisiivous sai vahvan suosituksen perheenjäseneltä. Olen tarkka siivousjäljestä, ja olimme aiemmin kokeilleet muitakin palveluntarjoajia. Nykyinen vakisiivoojamme tekee poikkeuksetta tarkkaa ja huolellista työtä."

Moni asiakaskyselyn vastaajista oli ryhtynyt ONNI kotisiivouksen asiakkaiksi tuttavan tai ystävän suosittelemana. Asteikolla 1-4 henkilökunnan ystävällisyys sai keskiarvon 3,7 ja siivousjälki 3,4. Yli puolet asiakkaistamme suosittelisi meitä ystävälleen tai sukulaiselleen. Asiakkaaksi ryhdyttäessä palvelussa nähtiin erityisen tärkeäksi moitteeton työn jälki, tehokas ja ammattitaitoinen työskentely sekä ONNIn tarjoamat siivousvälineet ja -aineet.

 

ONNI kotisiivouksen asiakkaat palvelun kehittäjinä

ONNI kotisiivouksen asiakaskysely toi tietoomme myös monia erinomaisia kehitysehdotuksia. Kotisiivoukselle toivottiin omaa sovellusta sekä mahdollisuutta maksaa siivous Mobile Pay -sovelluksella. Lisäksi toivottiin mm. nimikylttejä työntekijöillemme ja selkeämpää tiedotusta ajankohtaisista tarjouksista. 

Haluamme kiittää jokaista ONNI kotisiivouksen asiakaspalvelukyselyyn vastannutta. Saamamme palautteen pohjalta olemme tunnistaneet asiakkaillemme tärkeitä kehitysalueita toiminnassamme ja keskitymme niiden parantamiseen. 

 

Tutustu ONNI kotisiivoukseen ›

Anna palautetta ›

 

 


Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.