Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Mansikkatilan mailla -blogin Tainan kokemuksia ONNI kotisiivouksesta

Mansikkatilan mailla -blogin Tainan kokemuksia ONNI kotisiivouksesta

Hero-kuvat KOTISIIVOUS desktop_

Mitä tehdä kun aikaa ei jää tavaroiden järjestelyn jälkeen varsinaiseen siivoukseen ja millä tavoin siivojan käyntiin tulee valmistautua? Näitä ja monia muita kotisiivouksen liittyviä kysymyksiä Mansikkatilan mailla -blogia pitävä Taina lähti rohkeasti selvittämään kokeillessaan ONNI kotisiivousta. 

"Joskus poikien ollessa pieniä, tuntui kotitöiden lista loputtomalta ja muistelenpa, että siivous oli yksi niistä arjen asioista, joista meillä riideltiin väsyksissä ollessa. Tykkään siitä, että koti on siisti ja tavaroille on omat paikat. Tiedostin kuitenkin, että oma aikani meni juuri sellaiseen siivoamiseen, jota voisi myös järjestelyksi kutsua. Aika ei vain riittänyt varsinaiseen siivoukseen, pintojen pesuun ja pyyhkimiseen. "

Mansikkatilan mailla

 

Mansikkatilan mailla -blogi ›

Tutustu ONNI kotisiivoukseen ›


Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 5000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 76 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.