Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Ammattilaisen vinkkejä siivoukseen

Ammattilaisen vinkkejä siivoukseen

ONNI kotisiivous FB_47

Kaipaatko siivousvinkkejä suursiivouksen tueksi tai kevätsiivouksen inspiraatioksi? Katso ONNIn kotisiivouksen ammattilaisen 5 vinkkiä alta! 

 

1. Valmistaudu urakkaan

Aloita valmistautumalla urakkaan kunnolla. Varaa esille hyväntuoksuisia pesuaineita, puhtaita siivousliinoja ja muut tarvittavat välineet. Mikäli et muista edellistä kertaa, jolloin vaihdoit imurisi pölypussin, nyt on vaihtamisen aika!

2. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Jaa työ useammalle päivälle ja suunnittele siivousjärjestys. Aloita puhtaasta ja siirry likaiseen, ylhäältä alas. Vaihda vaikka ensin vuodevaatteet ja imuroi vasta sitten. Tämän jälkeen voit pyyhkiä pölyt ja lattiat. Aivan viimeiseksi kannattaa säästää pesutilojen siivous. Järjestelmällistä, tehokasta ja hygieenistä!

 

hero ONNI kotisiivous 8 2020_2

 

3. Pyörät pyörimään!

Pistä hösseliksi ja noudata suunnittelemaasi järjestystä. Mikäli urakan aloittaminen tuntuu hankalalta, valitse listaltasi pieni tehtävä, kuten mikron puhdistus. Yhden pienen homman hoidettuasi vauhti vain kiihtyy. Jos tylsistyminen uhkaa, työ hoituu joutuisasti musiikin, podcastien tai vaikkapa äänikirjojen parissa. 

 

4. Mikä on sinulle tärkeää?

Älä huoli jos et ehdi tehdä kaikkea. Muista että kyseessä on oma kotisi ja sinun oikeutesi on valita ne siivoustyöt, joiden tuloksista nautit eniten. Mieti siis iloitsetko enemmän kiiltävistä pinnoista vai tuoksuvasta saunasta. 

 

5. Helpota arkeasi

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Mikäli ikkunoiden pesu, muuttosiivous tai uunin puhdistus aiheuttaa painajaisia, anna työ ammattilaisen hoidettavaksi. Kotimaisen ONNIn kotisiivoojat tuovat siivousvälineet ja ammattilaisten puhdistusaineet tullessaan ja heiltä siivous käy käden käänteessä. Siivoustyö on kotitalousvähennyskelpoista ja voit käyttää palvelua kertaluontoisesti tai halutessasi vaikka viikoittain. 

 

Tutustu ONNI kotisiivoukseen ›


Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.