Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Tunnelmia Elä täysii! -klubin syntymäpäiväkiertueelta

Tunnelmia Elä täysii! -klubin syntymäpäiväkiertueelta

Banneri Elä tyäsii Rax 5 v 800x450 testi 2

Lokakuussa nautittiin juhlahumusta, kun klubilaiset ympäri Suomen kokoontuivat yhteen herkuttelemaan ja juhlimaan 5-vuotiasta Elä täysii! -klubia. Klubi on vammaisille, liikuntaesteisille ja pitkäaikaissairaille suunnattua rentoa ja yhteisöllistä toimintaa, joka sai alkunsa 2014 ONNI hoivan asiakkaiden toiveesta.

Syntymäpäiviä kokoonnuttiin juhlimaan yhteisen pöydän ääreen Rax-ravintoloissa Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Joensuussa. Juhlien aikana herkuteltiin, tutustuttiin uusiin ihmisiin, vaihdettiin kuulumiset vanhojen tuttujen kanssa ja pidettiin hauskaa. Juttua riitti ja tunnelma oli lämmin.

 

800x600px kuvasuhde web6

 

Syntymäpäiväkiertueen mukana kiersi heinäkuussa klubikoordinaattorin saappaisiin astunut Tessa. Yhdessä muisteltiin menneitä konsertteja, ravintolailtoja ja pikkujouluja. Uusia vierailupaikkoja ja elämyksiä ideoitiin yhdessä ahkerasti.

Kuten muutkin Elä täysii! -tapaamiset, olivat syntymäpäivät osallistujien näköisiä, meneviä ja hauskoja tapahtumia.

Kussakin kaupungissa riitti juhlijoita. Muualla Suomessa asuvat klubilaiset ottivat osaa juhlahumuun klubin Facebook ja Instagram –tilien välityksellä.

 

800x600px kuvasuhde web

 

Lämpimään Elä täysii! -porukkaan mahtuu aina mukaan. Osallistuminen vaatii vain mukaan ilmoittautumisen ja saapumisen paikalle, klubiemäntä Tessan hoitaessa kaiken esteettömyyteen liittyvän taustatyön. Klubin tapahtumiin voi osallistua yksin, avustajan tai vaikka avustavan läheisen kanssa. Vaikka klubi sai alkunsa ONNIn asiakkaiden toiveesta, ei osallistuakseen klubin toimintaan ei tarvitse olla ONNI hoivan asiakas, eikä ryhtyä asiakkaaksi.

 

Banneri Elä tyäsii Rax 5 v 1080x600 testi

 

Kiitos Tradekalle, jonka yhteiskuntavastuutoimintaan Elä täysii! -klubikin kuuluu. Kiitos Restelille sekä Rax-ravintoloille esteettömistä puitteista sekä ihanien herkkujen järjestämisestä syntymäpäivillemme. Ennen kaikkea kiitos kaikille Elä täysii! -klubilaisille kuluneista vuosista ja mainioista syntymäpäivistä.

Jatketaan täysii eteenpäin!

 

Tessa Härkönen
Klubikoordinaattori


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.