Lapsiperheiden kotipalvelun palveluseteli

Autamme sinua mielellämme lapsiperheiden kotipalvelun hakemisessa ja siihen liittyvässä selvittelyssä ja paperityössä. On kaikkien etu, että perheesi saa tukea tarvitsemallanne tavalla.

Apu löytyy täältä - ota yhteyttä ›

MIKÄ ON PALVELUSETELI?

Palvelusetelin myöntää kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut. Palvelusetelin myöntämällä kunta sitoutuu maksamaan asiakkaan hankkimat palvelut. Kunta määrittelee ennalta palvelusetelin arvon. Palveluseteli on yksi tapa järjestää kunnan vastuulle kuuluvia sosiaali- ja terveyspalveluja.

Palvelusetelilain tavoitteena on lisätä asiakkaan valinnan mahdollisuuksia, parantaa palvelujen saatavuutta, monipuolistaa palvelutuotantoa sekä edistää kuntien, elinkeinotoimen ja yksityisten palveluntuottajien yhteistyötä.

 

HYÖDYNTÄÄKÖ ASUINKUNTANI PALVELUSETELIÄ?

Palveluseteli on laajeneva palvelujen tuottamisen muoto. Osassa kunnista palveluseteli on jo käytössä, osa suunnittelee käyttöönottoa. Soita meille, jos haluat tietää oman kuntasi palvelusetelitilanteen: 

Soita meille tästä ›

 

VOIKO LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELUA SAADA ILMAN PALVELUSETELIÄ?

Kyllä, kotipalvelua voi ostaa myös itse. Lapsiperheen kotipalvelu on sosiaalipalvelua, joka kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

Hyvin täytetty hakemus on tärkeä. Avun hakeminen saattaa joskus olla haastavaa. Autamme mielellämme Sinua ja perhettänne siinä, mikäli koette tarvitsevanne tukea. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

 

TUNNETKO EPÄVARMUUTTA SIITÄ, ONKO PERHEESI OIKEUTETTU LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELUUN?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kartoitamme yhdessä kanssasi, onko perheesi oikeutettu lapsiperheiden kotipalveluun. Kartoitus tapahtuu siten, että soitamme sinulle tai perheenjäsenellesi. Tarvittaessa täydennämme arvioita henkilökohtaisella maksuttomalla kartoituskäynnillä.

 

Lue lisää lapsiperheiden palveluista:

Lue lisää palvelusetelistä: