Ludesiivous

Kotimaiselta ONNIlta onnistuu pääkaupunkiseudulla ludesiivoukset, jotka hoidetaan ammattilaisten välineillä ja toimintatavoilla. Ludesiivoukset tekee aina raivaussiivouksiin erikoistuneet siivoojat. 

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Haastavatkin siivoukset sujuvat ONNIlta

Miksi ludesiivous kannattaa jättää ammattilaisille?

Ludeasunnon siivous tulee aina tehdä erittäin varoen, sillä luteet leviävät todella herkästi naapuriasuntoon tai muualle taloyhtiöön. Suosittelemmekin siivouksen jättämistä ammattilaisten hoidettavaksi. ONNIlla ludesiivouksiin käytetään aina siihen tarkoitettuja erikoisvälineitä ja siivouksen hoitavat erikoisosaamista vaativiin kohteisiin erikoistunut työpari. 

Mitä ludesiivous maksaa?

Ludesiivous vaatii enemmän ammattitaitoa sekä erikoisvälineistöä, kuten suojavarusteita ja kertakäyttöliinoja. Siksi siivouksen hintakin on normaalia kertasiivousta hieman korkeampi. Voit katsoa tarkemmat tuntihinnat hinnastostamme

Miten voin tilata ludesiivouksen?

Kartoitamme aina siivouksen tarkemmat yksityiskohdat ennen siivousta. Kartoituksen avulla pystymme arvioimaan siivoukseen tarvittavan ajan parhaiten. Varaa ludesiivous soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Soita 09 8564 6541 ›

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Ammattitaitoiset kotisiivoojat

ONNIn ammattitaitoiset kotisiivoojat siivoavat vaivattomasti kaikki kodin tilat. Luotettavat työntekijämme ovat perehtyneitä  työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin.

Siivousvälineet ja -aineet

Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. Puhdistusaineemme ovat Joutsen-merkittyjä tuotteita. Kartoitamme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet.

Joustavuus

Siivouspalvelu joustaa tarpeidesi mukaan. Vaikka olisit tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, voit aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti.

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60% siivouksen hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn palvelut ovat nyt 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö. Verohyödyn saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

ONNI kotisiivous tarjoaa myös kotisiivousta arvonlisäverottomasti mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihin

ONNI kotisiivous Instagram 1080x1080px_39

Ikkunanpesu

Tarjoamme ikkunoiden pesua säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä sekä omana palvelunaan. Hoidamme ikkunanpesun huolellisesti ja ammattitaidolla. Unohda siis jokavuotinen urakka ja valitse kotimainen ONNI!

siivoustilet 800x600px_

Muuttosiivous

Muutossa on paljon tehtävää, joten säästä hermojasi ja anna ONNIn ammattilaisten hoitaa huolellinen muuttosiivous. ONNIn tekemä muuttosiivous takaa tyytyväiset muuttajat, seuraavat asukkaat ja mahdollisen vuokranvälittäjän.

Hero-kuvat KOTISIIVOUS desktop_

Siivouslahjakortit

ONNIn siivouslahjakortin voit ostaa verkosta pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Lahjakortti on vaivaton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa ja puhdas koti!

Lue lisää siivouspalvelusta

Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024
Henkilökohtainen apu / Kotihoito / Siivouspalvelu / Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / Lastenhoito / 25.10.2023

Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024

Kahden vuoden kotitalousvähennys kokeilu saa jatkoa. Siivous-, hoito- ja hoivatyön kotitalousvähenny...

Lue lisää ›
Onni kotisiivouksen asiakaskokemus vuonna 2023
Siivouspalvelu / Kokemuksia / 10.10.2023

Onni kotisiivouksen asiakaskokemus vuonna 2023

Mittaamme ONNIn eri asiakasryhmien tyytyväisyyttä säännöllisesti asiakaskyselyillä. Asiakastutkimust...

Lue lisää ›
Kartoituskäynneillä takaamme siivouspalvelumme laadun
Siivouspalvelu / Kokemuksia / 09.10.2023

Kartoituskäynneillä takaamme siivouspalvelumme laadun

ONNI kotisiivous tarjoaa säännöllisen kotisiivouksen tilaajille maksuttoman kartoituksen. Kartoitus ...

Lue lisää ›