Avoimia työpaikkoja lääkäreille, hammaslääkäreille ja hoitajille

Meillä on monipuolisia työmahdollisuuksia lääkäreille, hammaslääkäreille, suuhygienisteille, hammashoitajille ja hoitajille esimerkiksi terveyskeskuksissa ja sairaaloissa. Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinulle sopivat työmahdollisuudet.

Verkostoidu kanssamme ja etsimme juuri sinulle sopivat työmahdollisuudet.

Millainen työpaikka ONNI on?

Ystävällinen

Perehdytämme sinut toimipisteeseesi huolella. Käymme läpi toimipisteesi tietojärjestelmät ja käytännöt ja huolehdimme, että sinun on mukava aloittaa työsi ONNIlla. Olemme aina tavoitettavissa ja tarjoamme työntekijöillemme huikeat Tradeka-konsernin henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa sekä edulliset hinnat Rela-hierojille.

Joustava

Voit työskennellä pidempiä tai lyhyempiä jaksoja sinulle sopivilla paikkakunnilla. Ammattitaitoinen tiimimme selvittää mielellään juuri sinulle sopivia työmahdollisuuksia esimerkiksi toivomasi paikkakunnan tai työnkuvan perusteella. Autamme sinua sovittamaan työsi elämäntilanteeseesi ja voimme auttaa myös majoituksen järjestämisessä.

Luotettava

Teemme sen minkä lupaamme. Henkilökohtainen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikissa työhösi liittyvissä asioissa sekä vastaa työsuhteesi hallinnoimisesta. Kanssamme voit keskustella kaikesta. Luottamus pitää arjen sujuvana, työyhteisömme tiiviinä ja asiakkaamme tyytyväisinä.

Kotimainen

ONNI on kotimainen yritys, jonka omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

Vastuullinen

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen. Julkaisemme vastuullisuusraporttimme vuosittain.

Kasvuyritys

ONNI on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys. Työllistämme noin 6700 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

Sovita työ ja elämä

Oskari työskentelee ONNIlla lääkärinä. Hän nauttii siitä, kun saa tehdä itselleen merkityksellistä työtä tinkimättä vapaa-ajastaan ja ajastaan läheisten kanssa. Katso videolta, miksi hän pitää ONNIa itselleen juuri sopivana työpaikkana.

 

 

Reetan kokemuksia hammaslääkärin työstä ›

Antin kokemuksia hammaslääkärin työstä ›

Tärkeää työtä

Suuhygienistin työ ONNIlla on joustavaa, mukavan vaihtelevaa ja merkityksellistä. "On hienoa nähdä, kun asiakkaan suun terveys on parantunut jatkokäynnillä", Tiia kuvailee. Katso Tiian haastattelu ja hae sinäkin töihin ONNIlle!

 

 

 

Tule mukaan huippuporukkaan!

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinulle sopivat työmahdollisuudet.

Avoimet työpaikat

Lääkäri

Haluatko lääkäriksi terveyskeskukseen, sairaalaan tai yksityisklinikalle ja päättää itse, teetkö päivävuoroja vai päivystystä? Tarjoamme turvatun työpaikan sekä tuemme ammatillista kehittymistäsi.

Hammaslääkäri

ONNI tarjoaa sekä lyhytaikaisia että pidempiä terveyskeskushammaslääkärin sijaisuuksia. Meillä on töitä hammaslääkäreille terveyskeskuksissa julkisella sektorilla.

Hammashoitaja & suuhygienisti

Tervetuloa ONNIlle hammashoitajaksi tai suuhygienistiksi. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia ympäri Suomen ja monipuoliset työsuhde-edut.

Sairaanhoitaja

Monipuolisia työtehtäviä sairaanhoitajille houkuttelevin työehdoin on tarjolla mm. terveyskeskuksien vuodeosastoilla, kotisairaalassa ja kotihoidossa. Kerro meille mistä olet kiinnostunut!

Lähihoitaja

Tarjoamme lähihoitajille monipuolisia työtehtäviä houkuttelevin työehdoin. Työtä on tarjolla erityisesti kotihoidossa ja erityisasumispaikoissa. Odotamme jo yhteydenottoasi!

hoitohenkilöstö_800x600

Muu hoitohenkilökunta

Sairaanhoitajien ja lähihoitajien lisäksi etsimme kätilöitä, terveydenhoitajia ja röntgenhoitajia työskentelmään esimerkiksi terveyskeskuksissa, sairaaloissa ja ikäihmisten yksiköissä kuten hoivakodeissa ja kotihoidossa.

Onnellisia suunterveyden ammattilaisia

ONNI työllistää suunterveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat tutkitusti työhönsä hyvin tyytyväisiä. Mistä tyytyväisyys kumpuaa?

"ONNI on mielestäni työnantajana hyvin joustava ja työntekijää kuunnellaan. Paikkakuntatoiveet, työaikatoiveet ja lomat on aina pyritty toteuttamaan, toisinaan lyhyelläkin varoitusajalla. Niin lyhyemmät työviikot kuin pidemmät työpäivät ovat järjestyneet tilanteen mukaan", kertoo Reetta Pesonen työkokemuksestaan ONNIlla.

Lue lisää työtyytyväisyydestä ›

Usein kysytyt kysymykset

  • Merkityksellistä ja arvostettua työtä vastuullisella työnantajalla
  • Elämäntilanteen mukaan joustavia työmahdollisuuksia ympäri Suomen
  • Nuorekas ja kiva työilmapiiri. Onnilaiset kohtelevat toisiaan ystävällisesti ja joustavasti, ja ovat toistensa luottamuksen arvoisia kollegoita.
  • Kilpailukykyisen palkan sekä Tradeka-konsernin kattavat henkilöstöedut.

ONNIn arvot ovat luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Arvomme näkyvät päivittäisessä työssämme. Meidät tunnistaa ystävällisestä ja luotettavasta tavasta tehdä töitä.

ONNI on kotimainen, vastuullinen ja nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksumme Suomeen. Lue lisää verojalanjäljestämme >

Meillä työskentelee keskimäärin 6000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ja liikevaihtomme lähestyy 90 miljoonaa euroa.

ONNIssa noudatettavat työehtosopimukset ovat  

  • Ensihoitopalvelualan työehtosopimus
  • Terveyspalvelualan työehtosopimus
  • Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus
Med Group Oy eli tuttavallisemmin ONNI on perustettu vuonna 2007. Med Group Oy:n perustivat lääkärit Kustaa Piha ja Ali Omar. Vahvan kasvun siivittämänä yhtiöstä tuli hoivapalvelualan johtava yksityinen yritys ja ensihoitopalvelualan suurin toimija.

Tutustu lisää blogissa

Sailan kokemuksia lastenhoitajan työstä
Rekrytointi / Lastenhoito / 29.11.2023

Sailan kokemuksia lastenhoitajan työstä

ONNIlla lastenhoitajana työskentelevä Saila kertoo työstään ja kokemuksistaan ONNIlla. Lue ja katso Sailan haastattelu.
Lue lisää ›
Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / 20.11.2023

Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla

Juulia, Ella ja Viivi työskentelevät ONNIn avustajapalveluiden tiimiesihenkilöinä Pirkanmaalla. Katso ja lue tiimiesihen...
Lue lisää ›
Jaani kertoo millaista on työskennellä avustajana ONNIlla
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / 20.11.2023

Jaani kertoo millaista on työskennellä avustajana ONNIlla

Jaani työskentelee ONNI avustajapalveluilla henkilökohtaisena avustajana. Katso ja lue Jaanin haastattelu avustajan työs...
Lue lisää ›