ONNIn vastuullisuus toteutuu arjessa – 2021 vastuullisuusraportti julkaistu

TIEDOTE

Julkaisuvapaa 29.3.2022 kello 12.00

Kotimainen sosiaali- ja terveysalan yritys ONNI on julkaissut vuoden 2021 vastuullisuusraportin, joka kuvailee millä tavoin vastuullisuus toteutuu ONNIn arjessa. Yrityksen tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija.


ONNI on ensihoidossa ja kotiin vietävissä palveluissa Suomen suurimpia yksityisiä toimijoita. Kotiin vietävissä palveluissa ONNI tunnetaan palveluistaan, joiden tavoitteena on asiakkaiden omannäköinen arki. Näitä palveluita ovat esimerkiksi vammaisten henkilökohtainen apu, ikääntyneiden kotihoito sekä kotisiivous. ONNI on toiminut kuntien henkilöstökumppanina jo vuodesta 2009 tarjoten kunnille lääkäreitä, suun terveydenhuollon ammattilaisia sekä hoitajia. Yritys työllistää valtakunnallisesti noin 6000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. ONNIn omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy ja yrityksen liikevaihto on noin 86 miljoonaa euroa.

Raportti esittelee kattavasti toiminnan arkea, ONNIn vastuullisuusprojekteja, Ekokompassi-ympäristöohjelmaa sekä koulutus-, johtamis- ja kehittämistyötä vuoden 2021 aikana. Raportista käy ilmi, millä tavoin ONNI pitää arjessa huolta yhteisöstään, asiakkaistaan, onnilaisista ja ympäristöstä konkreettisten vastuullisuustekojen avulla. Lisäksi raportissa avataan ONNIn verojalanjälkeä ja kestävää kasvua.

ONNIn sitoumus yritysvastuuseen perustuu YK:n Global Compact -aloitteeseen ja kestävän kehityksen tavoitteisiin. Edistymisestä raportoidaan vuosittain. Kyseessä on ONNIn kolmas vastuullisuusraportti.

ONNIn toimitusjohtaja Kaisa Tarkkanen kertoo:

“Koronapandemian vaikuttaessa edelleen voimakkaasti yhteiskuntaamme on työmme asiakkaidemme, onnilaisten ja ONNIn yhteisön hyväksi saanut uusia ulottuvuuksia. Tavoitteemme olla asiakkaidemme tukena arjessa ja elämän käänteissä on muuttunut entistä merkityksellisemmäksi. On hienoa, että olemme voineet tarjota asiakkaidemme toiveiden mukaan räätälöityä, oikea-aikaista, laadukasta ja vastuullisesti tuotettua palvelua myös pandemian aikana. Kiitämme onnilaisia ja asiakkaitamme vuoden 2021 saavutuksista. Yhdessä tehden kehitymme alan vastuullisimmaksi toimijaksi.”

 

Tutustu 2021 vastuullisuusraporttiin ›

 

Lisätietoja

www.onnion.fi/medgroup/vastuullisuus

Asiakaskokemusjohtaja Anna Korpivaara
anna.korpivaara@medgroup.fi
040 546 9376

Toimitusjohtaja Kaisa Tarkkanen
kaisa.tarkkanen@medgroup.fi
041 730 0763


ONNI on kotimainen, vuonna 2007 perustettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Päätoimialamme ovat hoiva- ja siivouspalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 6000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 90 miljoonaa euroa. Missiomme on toimia suomalaisten tukena arjessa ja elämän käänteissä. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Yhtiön omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

 

Siirry takaisin kaikkiin tiedotteisiin ›