Olet tässä: ONNI blogi / Onni terveyden tiimi Hammaslääkäripäivillä

Onni terveyden tiimi Hammaslääkäripäivillä

HML-päivät 2019 ONNI terveys

ONNI terveyden STH –tiimi oli tänäkin vuonna mukana hammaslääkäripäivillä.

Harmaasta säästä huolimatta liikkeellä oli paljon hymyileviä suun terveydenhuollon ammattilaisia ja ständillämme kohdattiin sekä uusia että vanhoja tuttavuuksia iloisissa merkeissä. Tiimimme pääsi myös käymään paljon hyviä keskusteluja ja kuuli mielenkiintoisia näkökulmia sekä suun terveydenhuollon nykytilanteesta että tulevaisuuden näkymistä.

ONNI terveyden suun terveydenhuollon tiimi Hammaslääkäripäivillä

 

Tänä vuonna ständillämme oli tarjolla mukavien kohtaamisten lisäksi leikkimielistä puuhastelua muovailuvahasta tehtyjen hampaiden kanssa. Moni messukävijä kävikin joko verestämässä lapsuusmuistojaan tai rentouttamassa mieltään luentojen välissä ”leikkipisteellämme”.

Suunterveydenhoidon –tiimimme puolesta esitän kaikille ständillämme vieraille kiitokset mukavista kohtaamisista ja toivotan onnellista mieltä talveen! Toivottavasti tapaamme messuilla jälleen vuoden päästä!

 

Avoimet työpaikat

Jos haluat tietää lisää avoimista työpaikoistamme tai ONNI terveydestä työnantajana, ole meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä meihin

 

Onnin arvot

Kuinka ONNIn arvot -  joustavuus, ystävällisyys ja luotettavuus – näkyvät ONNI terveyden toiminnassa? Lue hammaslääkäri Reetta Pesosen haastatttelu kokemuksistaan ONNI terveydellä työskentelystä.


ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.