Olet tässä: ONNI blogi / Onnin suun terveydenhuollossa työskentelee onnellisia työntekijöitä

Onnin suun terveydenhuollossa työskentelee onnellisia työntekijöitä

Suun terveydenhuollon tiimi messuilla

Suun terveydenhuollossa työskentelevälle henkilöstöllemme toteutettiin palautekysely syys-lokakuun aikana osana laajempaa julkisen terveydenhuollon palautekyselyä. Edustettuina olivat kaikki työntekijöistämme löytyvät henkilöstöryhmät hammaslääkäreistä hoitohenkilöstöön. Kyseisen palautteen perusteella voidaan todeta, että meillä työskentelee onnellisia ihmisiä.

 

Suun terveydenhuollontiimimme sai kokonaisarvosanaksi 4,4 (asteikolla 1-5). Erityistä kiitosta hallintomme henkilökunta sai ystävällisyydestään sekä asiantuntevuudestaan. Lisäksi työntekijämme kokivat, että meihin voi luottaa ja sovitut asiat hoidetaan. Kirjallisessa palautteessa erityiskiitosta tuli muun muassa joustavuudestamme. Alla muutama kommentti työntekijöiltämme:

 

”Esimieheni ja työkaverit ovat kannustavia, saman henkisiä ja yhteishenki on hyvä. Töihin on aina kiva tulla.”

 

”Henkilökunta on ystävällistä ja heidän kanssaan on aina helppoa työskennellä yhdessä!”

 

”Erittäin joustava työnantajana. Hyvin tavoitettavissa ja nopeat sekä selkeät vastaukset.”

 

”Omalla kohdallani asiat järjestyneet moitteettomasti ja nopeasti. Yhteyshenkilö vastaa nopeasti ja hoitaa homman parhaalla mahdollisella tavalla.”

 

Olemme erittäin ylpeitä siitä, että palautteen perusteella yrityksemme arvot – ystävällinen, luotettava ja joustava – näkyvät sekä kuuluvat päivittäisessä tekemisessämme!

 

Rauhallista joulun aikaa toivottaen,

Jarkko Loppukaarre

Suun terveydenhuollon tiiminvetäjä


Avoimet työpaikat

Jos haluat tietää lisää avoimista työpaikoistamme tai ONNI terveydestä työnantajana, ole meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä meihin

 

Onnin arvot

Kuinka ONNIn arvot -  joustavuus, ystävällisyys ja luotettavuus – näkyvät ONNI terveyden toiminnassa? Lue hammaslääkäri Reetta Pesosen haastatttelu kokemuksistaan ONNI terveydellä työskentelystä.


ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.