Olet tässä: ONNI blogi / Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä

Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä

Jenni Tamminen ONNIn hoitajapalveluiden palvelukoordinaattori

Palvelukoordinaattorin työ ONNIlla on mielenkiintoista, monipuolista ja etenkin kehittävää. Se on kuitenkin myös lisäksi haastavaa ja erilaisia haasteita tuleekin vastaan lähes viikoittain. Haasteina voivat olla esimerkiksi työehtosopimuksiin, palkanmaksuun ja järjestelmiin liittyvät asiat. ONNIlla kuitenkin apua on saatavilla hyvinkin nopeasti esimerkiksi HR toimesta. Vielä ei ole onneksi tullut vastaan sellaista ongelmaa, johon pikaista apua ei olisi saanut kollegoilta, esihenkilöltä, palkoista tms. Myynnin tuki on myös isona apuna ja tukena meille ihan päivittäin, etenkin järjestelmien osalta. ONNIlla parasta onkin se, että ilmapiiri on lämmin ja avoin, jolloin jokaisesta ongelmasta voi vapaasti kysyä apua, oli se sitten iso tai pieni.

ONNI tarjoaa erilaisia koulutusmahdollisuuksia ja avaimia omassa työssään kehittymiseksi. Olen käynyt esimerkiksi asiakasvalmennusta, päihdeohjelmakoulutusta, esihenkilökoulutusta, työhyvinvointikoulutusta ja tällä hetkellä opiskelen erikoisammattitutkintoa.

Meille tärkeää on se, että hoitajamme viihtyvät työssään ja pääsevät vaikuttamaan asioihin, esimerkiksi työvuoroihin. Palkkaus on tietenkin työntekijälle tärkeä asia ja meillä arvostus näkyy myös palkkauksessa. Aito ja yksilöllinen kohtaaminen jokaisen työnhakijan kanssa on hoitajapalveluissa erittäin tärkeää. Käymmekin hoitajiemme kanssa aktiivista keskustelua säännöllisesti.

Olin jo vuosia ajatellut, että jos saan koskaan tilaisuuden työskennellä esihenkilönä, aion olla hiukan erilainen kuin osa aiemmista esihenkilöistäni. Olin päättänyt, että teen asiat eri tavalla, omalla tavallani. Nyt koenkin tehneeni työni omalla tavalla, tavalla, josta olen ylpeä. ONNlla työskentelyn aikana olen kerännyt hoitajiltamme henkilöstötyytyväisyydestä palautetta ja ihanat palautteet ovat saaneet minut (sekä varmasti myös kollegani) kokemaan ylpeyttä ja iloa, sekä antaneet lisävoimia tulevaan. Henkilöstötyytyväisyytemme hoitajapalveluissa on ollut todella hyvällä tasolla, kiitos siitä kuuluu koko tiimille!

Kuten kaikki tiedämmekin, hoitajapula on valtava tällä hetkellä ja teemme kaikkemme sen helpottamiseksi. Olemmekin saaneet hienoja onnistumisia tämän suhteen. Meidän avullamme asiakkaamme sai nostettua potilasmääriä ja turvattua vuodeosaston toimintaa. Yhteistyökumppanina luottamus on meille erittäin tärkeää, se minkä lupaamme, myös pidämme. Yhteistyö tarkoittaa meillä arjen joustavuutta ja tahtoa ymmärtää asiakkaan erilaisia tarpeita.

 

Tutustu hoitajapalveluun ja ota yhteyttä ›

Katso kaikki avoimet työpaikat ›

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.