Olet tässä: ONNI blogi / Karoliina ja Alena kertovat kotihoidossa työskentelystä TE-livessä

Karoliina ja Alena kertovat kotihoidossa työskentelystä TE-livessä

Tiimiesihenkilö Karoliina ja lähihoitaja Alena kertovat työskentelystä ONNI kotihoidossa

ONNIn Vaasan kotihoidon tiimin tiimiesihenkilö Karoliina Nummi sekä lähihoitaja Alena Larianova vierailivat TE-live-lähetyksessä. Katso video ja lue alta heidän kokemuksistaan ONNIlla työskentelystä.

 

Merkityksellistä työtä ONNIlla

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu ikäihmisten päivittäisissä toimissa avustaminen, lääkehoito sekä asiakkaan toimintakyvyn tukeminen. ONNIn hoitajat mahdollistaa asiakkaiden oman näköisen ja mukavan elämän oman kodin rauhassa. 

Tiimiesihenkilö Karoliina kertoo ONNIlaisten tiimissä vallitsevan hyvä yhteishenki ja jokainen saa tehdä omana itsenään töitä sekä saa olla juuri sellainen persoona kuin on. "Meillä on tosi hyvä työilmapiiri, jossa jaetaan ilot sekä surut." Karoliina kertoo työporukan olevan joustava sekä työnantajana ONNI joustaa myös vastavuoroisesti, jolloin työn ja vapaa-ajan yhteen sovittaminen on helpompaa. Lähihoitaja Alina täydentää vielä omasta kokemuksestaan ONNIsta työnantajana seuraavasti: "Meillä on todella hyvä ja mukava porukka. Ystävällinen, joustava ja luotettava."

Lähihoitaja Alina kertoo hänen työtehtäviin kuuluvan lääkkeiden jako ja antaminen, asiakkaan hygieniasta sekä päivittäisistä perustarpeista huolehtiminen. Alina kertoo tyypillisen työpäivän kulustaan seuraavasti "Aamulla kun tulemme töihin haetaan toimistolta avaimet ja puhelin. Sitten mennään asiakkaan luokse ja hoidetaan hygienia, syödään, annetaan lääkkeet. Päivällä voidaan käydä kaupassa tai apteekissa. Illalla huolehditaan vielä lääkkeiden ja iltapalan antamisesta." Haasteita työpäiviin saattaa luoda äkilliset muutokset jo valmiiksi suunniteltuihin päiviin. Tällöin työntekijöiltä vaaditaan heittäytymistä tilanteeseen mukaan. Toisinaan saattaa tulla haasteellisia asiakaskohtaamisia, mutta niitä käydään yhdessä läpi tiiminä. 

ONNI erottuu henkilöstöeduillaan ja tarjoaa henkilökunnalle monipuolisia etuja kuten sairauskassan. Lisäksi ONNIlla on oma verkko-oppimisympäristö ONNI akatemia, mistä löytyy tärkeitä kursseja työhön liittyen.

 

ONNI etsii lämminhenkisiä lähihoitajia kotihoitoon

ONNI kotihoito etsii jatkuvasti joukkoonsa lämminhenkisiä ja reippaalla palveluasenteella varustettuja lähihoitajia tai loppuvaiheen opiskelijoita. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia kehittyä urallasi. Tule meille tekemään merkityksellistä työtä!

 

Lähihoitajien työpaikat ›

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.