Olet tässä: ONNI blogi / Vinkkejä ja ohjeita kesätyöhakuun

Kaipaatko ohjeita kesätyöhakuun? Lue alta ONNI hoivan Instagram seuraajien ja HR-päällikön Anna Lauhamaan 5 vinkkiä kesätyöhakuun ja työhakemuksen kirjoittamiseen. ONNIlla työskentelee kesäisin mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia sekä opiskelijoita. ONNI toimii sekä pienissä että suurissa Suomen kaupungeissa. 


ONNIn 5 vinkkiä kesätyöhakuun

 

1) Tee hakemuksesi ajan kanssa. Huolellisesti tehty ja viimeistelty hakemus kertoo myös tarkasta työotteesta. Kun hakemus on valmis, pyydä jotakuta tarkastamaan se kirjoitusvirheiden varalta.

ONNIn HR-päällikön vinkki! 
"Hyvin jäsennelty hakemus on tärkeä. Mieti tarkkaan ydinasiat, jotka haluat tuoda hakemuksellasi esiin."

 

2) Panosta visuaalisuuteen. Siisti ulkoasu antaa hakemukselle ja cv:lle ryhtiä. Halutessasi voit hyödyntää valmiita cv-pohjia, lisätä kuvan tai linkin videotervehdykseen tai muulla tavoin muokata hakemuksen ilmettä omaan tyyliisi ja tehtävään sopivaksi.

 

3) Mieti, missä olet erityisen hyvä. Oletko lämmin kohtaaja vai tarkka ja ahkera puurtaja? Pohdi, mistä ominaisuudestasi olet erityisen ylpeä ja kerro se rohkeasti.

ONNIn HR-päällikön vinkki!
"Yhteen hakemukseen ei kannata ympätä kaikkea osaamista ja vahvuuksia. Kiteytä enemmänkin, missä olet hyvä ja miten osaamisesi istuu haettavaan tehtävään."

 

ONNI hoiva kuvassa lähihoitaja ja asiakas.


4) Kerro esimerkkejä osaamisestasi. 

ONNIn HR-päällikön vinkki!
"Mikäli haluat jäädä mieleen, kerro esimerkki osaamisestasi. Tämä voi olla vaikka jokin konkreettinen asia, jonka olet onnistunut aikaansaamaan aiemmassa työssäsi tai opintojesi aikana.

 

5) Pysy aktiivisena hakemuksen lähettämisen jälkeen. Mikäli sinulle jää kysyttävää, ota yhteyttä ja kysy lisäkysymyksiä. Haastatteluunkin voit valmistautua etukäteen harjoittelemalla. Pyydä kaveria kysymään kysymyksiä ja vastaa parhaasi mukaan. Harjoitus tekee mestarin! 

 

Tutustu kesätyöpaikkoihin 


ONNI on hyvä työpaikka!

 

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää. 

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.