Olet tässä: ONNI blogi / Miksi valita ONNI kotisiivous?

Kotisiivouksen hinta voi vaihdella paljonkin eri yritysten välillä ja voi olla vaikeaa hahmottaa mitä mihinkin siivouspalveluun kuuluu. ONNIlla tarjoamme läpinäkyvän hinnoittelun ja siivouksen tuntihintaan kuuluu niin työ kuin välineetkin. Tuomme kaiken tarvittavan luoksesi, niin sinun tarvitse kuin pyytää meidät paikalle. Jos tarvitset apua arkeesi, anna ONNIn siivota koti puolestasi!

 

Laadukas ja kotimainen siivouspalvelu

Meillä kotisiivouksen hinta perustuu kodin neliöihin, sijaintiin sekä sovittuihin siivoustehtäviin. Sovimme siivouksen sisällöstä aina yhdessä asiakkaan kanssa ja räätälöimme palvelun yksilöllisesti. Jos haluat esimerkiksi uunin pesun ensi kerralla, voit jättää pyynnön lapulle kotiisi ja me hoidamme homman.

ONNIlla panostamme laatuun. Seuraamme jatkuvasti laadun tasoa ja kehitämme palvelua paremmaksi. ONNIlla kaikki työntekijät ovat työhön koulutettuja ammattitaitoisia siivoojia, jotka tekevät luotettavaa ja laadukas työtä. Kaikki työntekijät ovat myös meidän omia, vuokratyövoiman sijaan, sillä näin voimme taata siivouksen hyvän laadun.

Käytämme luonnonmukaisia pesuaineita ja uusinta siivouskalustoa parhaimpien lopputulosten saavuttamiseksi. Luotettavuus on meille todella tärkeää, sillä työmme tapahtuu asiakkaidemme kodeissa. Pidämmekin siksi kiinni kaikista sovituista asioista sekä aikatauluista ja työskentelemme asiakkaidemme kodeissa kunnioituksella luoden puhtaan kodin.

 

Mitä kotisiivouksemme sisältää?

Säännöllinen kotisiivous voi sisältää kodin ylläpitosiivouksen tai juuri omien tarpeidesi mukaiset siivoustehtävät. Voit itse määritellä kuinka usein tulemme kotisi siivoamaan. Tarjoamme maksuttoman kartoituksen, jossa voimme käydä tarkemmin läpi juuri sinun toiveitasi siitä, mitä haluat siivoukseen kuuluvan. Samalla saat tarkan hinnan säännöllisestä kotisiivouksesta. Maksuttoman kartoituksen voi varata soittamalla tai jättämällä yhteydenottolomakkeen.

Säännöllisiin kotisiivouksiin sekä kertasiivouksiin kuuluu mm. makuuhuoneiden, olohuoneen, keittiön sekä wc:n siivous. Huoneista imuroidaan kaikki lattiat ja matot sekä esimerkiksi peilit ja lasipinnat pyyhitään sormenjäljistä ja roiskeista. Keittiössä tasot pyyhitään ja roiskeet sekä tahrat pyyhitään pois niin liedeltä kuin kaappienkin pinnoilta. Wc:ssä pestään pönttö ja suihkutila/ -kaappi pyyhitään. Kaikkiin kotisiivoukseen kuuluviin sisältöihin pääset tutustumaan palvelun verkkosivulla. Muita kotisiivoukseen erikseen tilattavia palveluita voivat olla esimerkiksi saunan tai vaikka jääkaapin pesu. Kotisiivous joustaa aina tarpeidesi mukaan, joten kartoitamme läpi sinun toiveesi ja tarpeesi. Anna siis ONNIn laadukkaan, vastuullisen sekä kotimaisen siivouspalvelun tuoda helpotusta myös sinun arkeesi!

 

ONNIn siivouspalvelu räätälöidään tarpeidesi mukaan

Meillä Uudellamaalla tehdään kotisiivouksessa maksuton kartoitus ja sen tekee satoja koteja nähnyt kotisiivouksen myyntipäällikkö Paula Kauranne.

"Kartoituskäynti tehdään yleensä ennen ensimmäistä siivouskertaa – aikaa siihen varataan noin tunti. Kartoituksessa käydään kodin siivottavat tilat läpi ja keskustellaan asiakkaan tarpeista ja toiveista siivoukseen liittyen. Jokainen koti on erilainen ja asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat erilaisia. Pyrimme aina huomioimaan kodin erityispiirteet: toiselle asiakkaalle voi olla vuodevaatteiden vaihto todella tärkeä apu ja osa siivousta, toiselle roskien vienti on ehdottoman välttämätön apu. Erikoispiirteitä voi olla myös esimerkiksi ikkunoiden pesu, verhojen ripustus, uunin tai saunan pesu. Perussiivouksen lisäksi näistä rakennetaan asiakkaalle se toimivin, räätälöity siivouspaketti. Pyrin kartoituksella aina hakemaan nimenomaan asiakkaan kannalta järkevintä vaihtoehtoa – siivoukset voidaan rytmittää juuri asiakkaan toiveiden mukaan tapahtuvaksi.

Olen kartoituskäynneillä nähnyt satoja, satoja koteja - parasta työssäni on paitsi nähdä erilaisia koteja niin myös tavata erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Meillä on paljon iäkkäitä asiakkaita, joille siivouspalvelu mahdollistaa kotona asumisen. Nämä tapaamiset ovat aina sydäntä lämmittäviä – joskus nauretaan ja joskus jopa itketään yhdessä. Ihmiseltä ihmiselle – sitä tämä työ on. ONNI kotisiivous on turvallinen, kotimainen valinta."

 

Ensimmäinen kuukausi nyt -50%

Helpota arkeen paluuta kotisiivouksen tai lastenhoidon avulla. Tarjoamme nyt ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan, kun teet kanssamme uuden, säännöllisen lastenhoito- ja/tai kotisiivoussopimuksen. Tarjous on voimassa 30.9.2023 asti. Anna itsellesi hetki aikaa hengähtää ja hyödynnä tarjouksemme!🧡

 

Laske hinta ja varaa säännöllinen kotisiivous ›

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.