Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Mitä onni sinulle työssäsi on?

Mitä onni sinulle työssäsi on?

JAA SOMESSA:

ONNI rekry

Mitä ONNI sinulle työssäsi on? ONNI tiimissä se on esimerkiksi vapautta valita, toisten auttamista, turvallisuuden tunnetta, positiivisuutta, joustavuutta, hyvät työvälineet ja mukavat työkaverit. Katso videolta, millaista ONNIlla on työskennellä.

 

 

 

 

ONNI voi olla vapautta valita, hyviä kohtaamisia, toisen auttamista. Jos luottamus, joustavuus ja ystävällisyys ovat tärkeitä arvoja sinulle, meiltä voi löytyä unelmien työpaikka juuri sinulle. 

 

Terveyskeskus- ja sairaalalääkärit

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme juuri toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Pidämme kunnia-asiana hyvää perehdytystä uuteen työpaikkaan. Katso lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi työpaikkoihimme yhteydenottolomakkeella.

 

Lähi- ja sairaanhoitajat

ONNI etsii lähi- ja sairaanhoitajia ympäri Suomea. Avoimet työpaikkamme löydät täältä. Haluamme edistää asiakkaidemme hyvää, yksilöllistä elämää. Jos olet ammattitaitoinen ja uudistushenkinen sairaanhoitaja, lähihoitaja, meillä voi olla paikka juuri sinulle.

 

Arjen supersankarit

Oletko arjen supersankari? Haluatko auttaa toista ihmistä elämään omannäköistään, täyttä elämää auttaen arjen toiminnoissa? Tai rakastatko siivoamista ja etsit kotisiivoojan työtä? Kotisiivoojan ja henkilökohtaisen avustajan työpaikat löydät täältä. Alan koulutus tai aikaisempi kokemus ei kuitenkaan ole ehdoton edellytys, sillä koulutamme tehtävään.


ONNI terveys ja ONNI hoiva ovat osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen palveluyritys. Kehitämme terveyspalveluiden laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta. Työllistämme noin 3400 sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijää liikevaihtomme ollessa noin 70 miljoonaa euroa.

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.