Olet tässä: ONNI blogi / Kokemuksia lähihoitajan työstä Onnilla

Iina-Mari Hakonen on kotihoidon esimiehenä työskentelevä lähihoitaja ja geronomi, joka haaveili työstä hoitoalalla jo lapsena. ONNI hoivalla työskentelevä Iina-Mari kertoo, millaista ONNI hoivan kotihoidossa työskentely on.

 

Kotihoidon työssä ONNI hoivalla.

 

Iina-Marin työnkuvassa yhdistyy monipuolinen esimiestyö, hallinnolliset työt, asiakkuudenhallinta sekä kotihoidon kenttätyö asiakkailla. Työssä pääsee kehittämään omaan osaamistaan ja tuomaan omia vahvuuksiaan esille.

“Olen tykännyt nykyisestä työstäni tosi paljon, sillä tästä löytyy monipuolisuutta ja haasteita, joita olen kaivannut. Kun tekee itsekin kenttätyötä, pystyy toimimaan esimiehenäkin paremmin. Eikä musta olisi istumaan toimistolle kahdeksaksi tunniksi päivässä", kertoo Iina-Mari tyytyväisenä.


ONNI hoivalla on monipuolisia työmahdollisuuksia hoitoalan ammattilaisille ympäri Suomea. 

Katso uusimmat työpaikat >>

 

Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 3400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.