Olet tässä: ONNI blogi / Onni kotisiivoukselle myönnettiin Ekokompassi-ympäristösertifikaatti

Onni kotisiivoukselle myönnettiin Ekokompassi-ympäristösertifikaatti

Ekokompassi_logo_FI-slogan-RGB
ONNI kotisiivoukselle on tammikuussa 2022 myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti. Ekokompassi-sertifiointi on osa ympäristöjärjestelmää, joka on kehitetty kansainvälisen ISO14001-standardin pohjalta sopimaan kaikille pk-yrityksille. Järjestelmän omistaa Suomen vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, Suomen Luonnonsuojeluliitto. 

Ekokompassi-sertifikaatti myönnetään yritykselle, kun se on luonut ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen ja toiminnan on auditoinut virallinen Ekokompassi-auditoija. Ekokompassi-sertifikaatti kattaa ONNIn Jaakonkadun pääkonttorin sekä ONNI kotisiivouksen pääkaupunkiseudun toiminnan.

Ekokompassi-ympäristöohjelma on osa ONNIn vastuullisuusohjelmaa, jossa sitoudumme YK:n Global Compactin kymmeneen periaatteeseen ja kestävän kehityksen tavoitteeseen 13. Ilmastotekoja. Ympäristöohjelmamme tavoitteena on vähentää toimintamme haitallisia ympäristö- ja ilmastovaikutuksia ja lisätä positiivisia ympäristövaikutuksiamme. 

Ekokompassi_logo_FI-slogan-RGB

Olemme sitoutuneet säästämään luonnon resursseja. Meille on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti.

 

ONNI kotisiivouksessa ympäristöasiat ovat olleet tärkeitä jo pitkään. Pesuaineet ovat Joutsen-merkittyjä, työvuorosuunnittelua tehdään ajokilometrejä minimoiden ja siivojien perehdytyksessä käydään tarkasti läpi ympäristöystävälliset toimintatavat.

"Ympäristöasiat ja taloudellinen vastuu kulkevat usein käsi kädessä. Esimerkiksi onnistunut työvuorosuunnittelu on yhtäaikaisesti hyvää työergonomiaa, taloudellista kannattavuutta sekä ilmastoteko", kertoo ONNI kotisiivouksen alue- ja kehityspäällikkö Tanja Huuska.

ONNIlle Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä on sopivan kokoinen työkalu, jonka avulla voimme pienentää toimintamme ympäristövaikutuksia mitattavalla ja konkreettisella tavalla ja edetä tavoitteessamme ottaa Pariisin ilmastosopimus huomioon toiminnassamme. 

 

ONNIlle vastuullisuus on ympäristövastuun lisäksi vastuuta henkilöstöstämme, asiakkaistamme ja yhteisöstä ympärillämme. Lue lisää vastuullisuusraportistamme.

Tutustu ONNIn vastuullisuusraporttiin ›


ONNI on kotimainen, vuonna 2007 perustettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, kotisiivous, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 5000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 90 miljoonaa euroa. Missiomme on toimia suomalaisten tukena arjessa ja elämän käänteissä. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Yhtiön omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.