Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Onni terveyden lääkäreiden, hammaslääkäreiden ja hoitajien työtyytyväisyys erittäin korkea

Onni terveyden lääkäreiden, hammaslääkäreiden ja hoitajien työtyytyväisyys erittäin korkea

JAA SOMESSA:

ONNIterveys_37.jpg

Julkisen terveydenhuollon työntekijöiden palautekysely - lääkärit, hammaslääkärit ja hoitajat erittäin tyytyväisiä työssään Med Groupin ONNI terveydessä.

 

 

Onni-Erika-laakariSelvitimme julkisen terveydenhuollon liiketoimintayksikössä työntekijöidemme kokemuksia työskentelystä ONNI terveydessä. Koimme, että anonyymi palautekysely olisi kätevä tapa saada työntekijä kertomaan niin positiiviset, kuin ne kehitystäkin vaativat aihealueet, joita ei kasvotusten välttämättä haluta kertoa. Palautekysely lähetettiin julkisen terveydenhuollon kaikille vuonna 2019 työtä tehneille tai syyskuun loppuun mennessä kirjatuille uusille lääkäreille, hammaslääkäreille ja hoitajille.

 

Julkisen terveydenhuollon tulokset olivat erittäin hyvät ja kokonaisarvosanaksi ONNI terveys sai yrityksenä ja työnantajana 4,3/5, vastausprosentin ollessa 47%. Oli hienoa huomata, että ONNIn arvot: luotettava, joustava ja ystävällinen nousivat myös kyselyssä vahvuuksiksemme työntekijöiden näkökulmasta. Eniten kiitosta tuli joustavuudesta, ystävällisestä henkilökunnasta, asiakaspalvelusta sekä luotettavuudesta. Pitkäjänteinen työmme ja panostuksemme työntekijäsuhteen luomiseen, kaverilliseen toimintaan sekä työntekijöidemme tarpeiden huomioimiseen on siis tuottanut tulosta.

 

Työntekijöiden NPS-suositteluindeksi korkea

Kysyttäessä, "Kuinka todennäköisesti suosittelisit Med Groupia työnantajana asteikolla 1-10?", ONNI terveyden julkisen terveydenhuollon työntekijöistä suurin osa suosittelisi ONNI terveyden palveluita muille. eNPS eli suositteluindeksi oli kokonaisuudessaan +52 asteikolla -100 - +100. Hammaslääkärit antoivat ammattiryhmänä korkeimmat arvosanat (+60).

Jatkossa keskitymme entistä enemmän henkilöstömme hyvinvoinnin lisäämiseen kehittämällä perehdytystämme ja uudistamalla toimintamallejamme. Palautekysely on tarkoitus toteuttaa joka syksy.

 

Työntekijät listasivat ONNI terveyden vahvuuksia seuraavasti:

”Kaikki asiat sovittavissa ja neuvoteltavissa.”

”Työn järjestelyt ovat sujuneet hyvin ja olen saanut hyvää palvelua.”

”Asioihin tarttuva henkilökunta, sujuva asiointi.”

”Joustavuus työajoissa ja työpaikoissa. Luotettavuus työnantajana.”

”Tavoitettavuus ja mutkattomuus.”

 


ONNI terveys tarjoaa lääkäreille, hammaslääkäreille ja hoitajille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin. 

Tutustu työmahdollisuuksiin ›

Tutustu työmahdollisuuksiin > 

 

ONNI terveys on luotettava terveydenhuollon kumppani, joka tuottaa laadukkaat sosiaali-, hoiva- ja terveyspalvelut kuntiin ja julkiseen terveydenhuoltoon.

Tutustu tarkemmin ›

Lääkäri- ja hammaslääkäripalvelut kunnille >

 

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.