Olet tässä: ONNI blogi / Opiskele lähihoitajaksi rekrytoivan koulutuksen avulla

Opiskele lähihoitajaksi rekrytoivan koulutuksen avulla

Lähihoitaja 800x600px

ONNI on mukana järjestämässä lähihoitajiksi haluaville rekrytoivaa koulutusta yhdessä muiden yritysten kanssa. Rekrytoivissa koulutuksissa etsitään ja koulutetaan työntekijöitä yhteistyössä yritysten kanssa. Koulutukset on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille.

”Koemme tärkeänä mahdollistaa työttömille tai työttömyysuhan alaisille työtä terveydenhuoltoalalta ja siksi lähdimme mukaan rekrytoivaan lähihoitajakoulutukseen. Toivottavasti saamme runsaasti alasta kiinnostuneita kouluttautumaan lähihoitajiksi ja tutustumaan ONNIn työhön harjoittelujaksojen kautta”, kertoo ONNIn voimavarapäällikkö Susanna Moilanen.

Lähihoitajan työ soveltuu erityisesti henkilöille, jotka haluavat tehdä ihmisläheistä ja merkityksellistä työtä asiakkaan arjessa. Koulutus sopii niin ammatinvaihtajille kuin uran alussa oleville sekä maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito.

Koulutus toteutetaan työelämäpainotteisesti 24.10.2022-27.3.2024. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, etäopiskelua verkossa ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Koulutuksen tavoitteena on jatkaa lähihoitajatutkinto loppuun oppisopimuksella yhteistyöyrityksissä. ONNIlla voit perehtyä ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisalaan pääkaupunkiseudulla.

Kiinnostuitko? Hae koulutukseen 12.9.2022 mennessä. Valintakoe ja kouluttajien sekä työnantajien haastattelut viikolla 40. Kaikkiaan koulutusryhmään valitaan noin 20–25 opiskelijaa. Lisätietoa ja haku osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/706592

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.