Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Palvelukoordinaattorin työ hoitajapalveluissa Onnilla

Palvelukoordinaattorin työ hoitajapalveluissa Onnilla

JAA SOMESSA:

hanskat käteen_kuvapohja

Palvelukoordinaattori Tiia Heikkinen työskentelee ONNIlla hoitajapalveluissa. Katso ja lue Tiian haastattelu hoitajapalveluista ja hae ONNIlle töihin!

HubSpot Video

 

Hoitajapalveluissa palvelukoordinaattorin päivittäiseen työhön kuuluu paljon rekrytointia. Tiia käy päivittäin läpi työhakemuksia, tekee uusia työpaikkailmoituksia ja haastattelee ONNIn työmahdollisuuksista kiinnostuneita hoitajia. Tiia kertookin, että palvelukoordinaattorin työn rikkaus on päästä haastattelemaan erilaisia ihmisiä.

Tiia on taustaltaan sairaanhoitaja ja hän on työskennellyt niin julkisen kuin yksityisenkin puolen palveluissa. Tiia päätyi hakemaan ONNIlle töihin loppuvuodesta 2021, kun valmistui kehittämisen ja johtamisen ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta. ”Loppuvuodesta koin, että nyt olisi hyvä aika lähteä kokeilemaan siipiä jossakin muualla ja löysin sitten palvelukoordinaattorin tehtävän ja sitä hain ja tässä nyt on tammikuusta lähtien tehty palvelukoordinaattorin hommia.”

Tiia kertoo viihtyneensä hyvin ONNIlla. Koronatilanteesta johtuen työskentely on ollut pääsääntöisesti etätyötä, mutta välillä Tiia on päässyt toimistollakin käymään. ”Sain kyllä hyvän perehdytyksen ja oon päässyt hyvin mukaan kuvioihin.”

Joustavuus on Tiian mukaan parasta työssä, sillä hän voi itse vaikuttaa siihen missä ja miten töitä tekee. Lisäksi toimiva tiimityöskentely on tärkeässä roolissa. ”On kivaa, että pääsee itsenäisesti tekemään, mutta on kuitenkin tiimi tukena.”

”ONNI on kiva työpaikka. Täällä on kivat työkaverit ja huikeat esihenkilöt ja mahdollisuus tehdä erilaisia töitä.”

 

Monipuolisesti töitä hoitajille

Hoitajapalvelu toimii julkisen terveydenhuollon vastuullisena yhteistyökumppanina tarjoten laadukkaita ja joustavia henkilöstöpalveluratkaisuja. Emme tuota julkisen terveydenhuollon kanssa kilpailevia palveluja. Hoitajapalveluiden toiminta käynnistyi lokakuussa 2021 halusta tarjota yksilöllisiä, jokaisen asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä henkilöstöratkaisuja myös hoitohenkilöstön osalta. Vastaavia lääkäri- ja hammaslääkäri henkilöstöpalveluita ONNI onkin jo tarjonnut yhteistyökumppaneille menestyksekkäästi useiden vuosien ajan.

Tiia kertoo, että hoitajapalveluissa voi työllistyä missä tahansa mihin tarvitaan sairaanhoitajia, lähihoitajia, kätilöitä, terveydenhoitajia ja röntgenhoitajia. ONNIn hoitajana voi työskennellä esimerkiksi terveyskeskuksissa, sairaaloissa ja ikäihmisten yksiköissä kuten hoivakodeissa ja kotihoidossa. ”Haetaan laajasti hoitajia ympäri Suomea erilaisiin palveluihin.”

Hoitajapalveluissa työskentely on Tiian mukaan keikkaluontoista työtä, jossa itse pääsee vaikuttamaan työvuoroihin. ”Työ sopii sellaisille ihmisille, jotka haluaa tehdä erilaisia työvuoroja, erilaisia pätkiä ja kokeilla erilaisia mahdollisuuksia.” Toki pidempiäkin sijaisuuksia on tarjolla.

Hoitajapalveluissa voi tehdä töitä ympäri Suomea riippumatta siitä missä asuu. ”ONNI on siitä mukava yritys, että tarjotaan myös majoittumisvaihtoehtoja eli pystyt silti näkemään Suomea ympäriinsä ja tekemään töitä ympäri Suomea, vaikka asuisit joissain ihan muualla.”

Aito ja yksilöllinen kohtaaminen jokaisen työnhakijan kanssa on hoitajapalveluissa erittäin tärkeää. Tiia kertoo, että jokainen hakija kohdataan yksilönä ja hänelle tarjotaan juuri hänen toiveidensa mukaisia työmahdollisuuksia. ”Me ONNIlla arvostetaan tosi paljon sitä, että on erilaisia työntekijöitä ja erilaisia hakijoita ja mielellään kuullaan just susta, olit sitten opiskelija tai kokenut hoitoalan ammattilainen.”

 

Olisitko sinä uusi onnilainen?

Jätä avoin hakemus ›

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.